reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Ja tez jestem podziębiona, i czuje sie niespecjalnie
A kurs był świetny doskonale się bawiłam i wyniosłam dużo rzeczy dla siebie. tutaj jest RE-SIZE: myślę zdrowo
A kurs był świetny doskonale się bawiłam i wyniosłam dużo rzeczy dla siebie. tutaj jest RE-SIZE: myślę zdrowo
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Syla a jaka rzecz najbardziej ci utkwila w glowie z kursu?
Rusia-ile Wy juz ten samochod w naprawie macie?
Nas czeka serwis...a to spory wydatek...Robicie serwis zawsze tam gdzie sie nalezy czy raczej obojetnie-byle byl?
co do formy-ja dzis wskakuje wreszcie na rowerek
Rusia-ile Wy juz ten samochod w naprawie macie?
Nas czeka serwis...a to spory wydatek...Robicie serwis zawsze tam gdzie sie nalezy czy raczej obojetnie-byle byl?
co do formy-ja dzis wskakuje wreszcie na rowerek
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A co masz na myśli mówiąc serwis?
Z kursu korelacja pomiędzy emocjami a rozumem
Z kursu korelacja pomiędzy emocjami a rozumem
patrycja24berlin
Hahaha-no widzisz pomyslalam ,napisalam i cholera wie o co jej chodzi no servis w aucie :-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
czyli wymiana oleju i takie tam czy naprawa zepsutego?
patrycja24berlin
no wymiana oleju i takie tam... haha No przeciez sie robi co iles tam km. servis...No niektorzy nie robia maja w D. ale my zawsze robimy...i zawsze wymieniami olej itd. Jeszcze musze skoczyc szybe wymienic przednia bo jakis kamyczek odprysnal...
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
no ja tez robie, ale takie wymiany nie robie w serwisie autoryzowanym tylko niedaleko koło domu
my tez ...a z ta naprawa...napierw poszla jakas rurka..ciezko ja bylo dostac, pozniej cos i cos...stare auto, wiec dlaego - moje tylko na zakupy, do wozenia dzieci...w czerwcu kupujemy peugeot 807 albo renault espace
reklama
Podziel się: