reklama
Irma a ile chcesz zgubić?
A na plazy nie straszysz nie przesadzaj!!!!!!!
Sylwia ważyłam 89 teraz 86 więc jeszcze duuuuuuuuużo chcę zgubić :-) jak do lata będę ważyć 75 to już będę zadowolona. No na plaży może nie straszyłam , ale nikt już się za mną nie ogląda tak jak za tobą :-(;-), tym bardziej mi przykro że ja przez większość życia byłam chuda, nawet chciałam przytyć troszkę, no i jak przytyłam to na całego jak się za siebie teraz wzięłam to mi normalnie wstyd że tak wyglądam, w pasie prawie 100 , mało nie zemdlałam jak to zobaczyłam. Jeszcze trochę i kulać się będę no ale Wojtek już odstawiony od cyca, mogę więc walczyć o swój wygląd. A najśmieszniejsze jest to że jak byłam młoda i miałam fajną figurę, to nosiłam jakieś luźne ciuchy, wszystko na mnie wisiało, spódnice do ziemi ehhh... :-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Irmaa powodzenia!!! trzymam kciukasy.. ja tez walcze z wiatrakami ale chyba
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Irma, dasz radę! Jak widać efekty, to od razu bardziej się chce :-)
Ja dziś w ramach nie pogarszania stanu obecnego popijam winko czerwone półsłodkie zamiast piweczka
Ja dziś w ramach nie pogarszania stanu obecnego popijam winko czerwone półsłodkie zamiast piweczka
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
No ja ostatnio to sięo pedzam i nawet nie wiem dlaczego??????????????????????????????? chłopy mnie atakuja
Ja tez sie opedzam ...ale od luster bo nie moge na siebie patrzec. Kiepski mam humor i oglem taka jakas chandre zimowa wiec od razu odbija sie na wszystkim.... na wlasnej ocenie szczegolnie :-(
sylka moze bys wrzucila jakies fotki z rezultatem koncowym i przed...tak dla zachety :-) Choc mnie kaurat nie dieta a pozadne ujedrnianie by sie przydalo a na to cudow niestety nie ma. Fryzjer i zmiana garderoby tez....bo ostatnio szaro, buro i jak najmniej widczne.... moje motto.
Irma jak juz ruszylo to bedzie se toczyc... w kazdym badz razie trzymam kciuki.
sylka moze bys wrzucila jakies fotki z rezultatem koncowym i przed...tak dla zachety :-) Choc mnie kaurat nie dieta a pozadne ujedrnianie by sie przydalo a na to cudow niestety nie ma. Fryzjer i zmiana garderoby tez....bo ostatnio szaro, buro i jak najmniej widczne.... moje motto.
Irma jak juz ruszylo to bedzie se toczyc... w kazdym badz razie trzymam kciuki.
Cicha- jak pieknie to ujelas- tzn. kiszka,z e sie tak czujesz...ale doslownie czuje sie identycznie!!!...ujedrnic-po pierwsze!..a reszta...czegos chce..zmiany, ale sama nie wiem co i jak...
nawet weekend spedzilam na basenie, saunie, wygrzalam sie w jacuzzi...i dzis wciaz taka z deka deprecha...
Irmo powodzenia!
Syla- czekamy na foty!
nawet weekend spedzilam na basenie, saunie, wygrzalam sie w jacuzzi...i dzis wciaz taka z deka deprecha...
Irmo powodzenia!
Syla- czekamy na foty!
jejciu - ja też chcę schudnąć !!!!!!!!!!!!! ale jeszcze chwilę musze poczekac, jak mała skończy 4 m-c to zacze jej wprowadzać nowe rzeczy i może wtedy zacznę - bo jak na razie cyc główny posiłek , a też chcę spróbowac Dukana
fakt już laseczką z wagą 55 kg nigdy nie będe - mogę jedynie sobie poglądac na zdjęciach jak kiedyś wygladałam
Fusik karmienie piersia chyba jednak jest bardziej efektywne?...tzn moj blisko 5 m-cy i wyl. cyc..dalismy mu kilka razy jablko - smakowalo, ale po 5 min swermentowane mleko z niego wylecialo....po czym z usmiechem chcial jesc dalej...
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
U mnie totalna masakra!!!!!! przytylam zas jeden kilo...fakt teraz te kilka dni nie trzymalam sie rygorystycznie tego co postanowilam... i efekty szybkoooooo widac...dzis zalamalam sie po wejsciu na wage...chyba sobie tak jeden -dwa dni glodowke walne!!!
Podziel się: