ha, ale napiecie!!! ale ja wierze że nie...choć u mnie w pierwszym też jedna kreska wyszła hihi, mi wychodziły dopiero po terminie miesiączki choć na nich pisało że mogą dzialać już przed - nei wiem więc czemu tak miałam...
reklama
Pati widze, ze Noemi jasno okreslila priorytey ;-):-)
I tak jak Kasia jakos tak nie chce mi sie wierzyc w ten wynik.....
A mowiac o testach i zabezpieczeniach to wrocilam jakis czas temu do swoich tabletek i musze powiedziec, ze tym razem jakos tak srednio mi pasuja. Moze przerwa za dluga byla i teraz tyle mie kosztuje przyzwyczajenie sie...albo po prostu gospodarka hormonalna mi sie zmienila i juz mi ten rodzaj nie pasuje. Miala moze, ktoras podobnie?
I tak jak Kasia jakos tak nie chce mi sie wierzyc w ten wynik.....
A mowiac o testach i zabezpieczeniach to wrocilam jakis czas temu do swoich tabletek i musze powiedziec, ze tym razem jakos tak srednio mi pasuja. Moze przerwa za dluga byla i teraz tyle mie kosztuje przyzwyczajenie sie...albo po prostu gospodarka hormonalna mi sie zmienila i juz mi ten rodzaj nie pasuje. Miala moze, ktoras podobnie?
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Cicha ja Ci nie poradzę bo póki co to liczę na cud
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Nadal cisza
ale nie wiem czy dobrze czuje czy tylko sobie wkrecam(ja juz jak wariatka) ze chyba chce mnie zaczac bolec brzuch tak jak na @ wiec moze pojawi sie poszukiwana
ale nie wiem czy dobrze czuje czy tylko sobie wkrecam(ja juz jak wariatka) ze chyba chce mnie zaczac bolec brzuch tak jak na @ wiec moze pojawi sie poszukiwana
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
no chce bo ja to znam...jak to sie zaczyna...ale jakos kurna ja nie wiem-nic sie nie dzieje
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Fredka, Pati już po teście, tylko dziewczyny obstawiają, czy jej nie ołgał ;-)
Pati, ja nic nie chcę mówić, ale akurat jak byłam w ciąży, to mnie tak z tydzień chciał zacząć boleć. Choć z drugiej strony, poza tym akurat przypadkiem, jak mi się @ spóźniała i już normalnie mdłości miałam i wszystko inne, pojawiała się dzień po zrobieniu testu, tak jakby z tego całego stresu się nie pojawiała.
Pati, ja nic nie chcę mówić, ale akurat jak byłam w ciąży, to mnie tak z tydzień chciał zacząć boleć. Choć z drugiej strony, poza tym akurat przypadkiem, jak mi się @ spóźniała i już normalnie mdłości miałam i wszystko inne, pojawiała się dzień po zrobieniu testu, tak jakby z tego całego stresu się nie pojawiała.
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A u mnie dzisiaj dyspensa dietowa
Podziel się: