reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
nieeeeeeeeeee!!!! nie robie!!!! czekam bo jedenasty sie nie skonczyl...a moze sobie 12-stego przyjdzie ;)))
Adam powiedzial ze jak zajde wciaze to sie wyprowadzimy z Berlina :(((((((((((( do braunschweigu zeby wrazie co rodzice nam mogli pomoc... wiertz trzymajcie te kciuki zeby przylazla ta ciota jedna bo ja nie chce tam mieszkac!!!!!

nie wiem co mi sie w tym brzuchu dzieje...tak jakby kolki mam....wydendta jestem..piersi powiekszone ale jakos tak inaczej...wlasnie przycielam drzemke godzine!!! zasnelam nad ksiazka... po obudzenoiu myslalam .................jakbym nazwala dziecko :szok::szok::nerd: jutro robie test...

Pati trzymsz nas w napieciu...i siebie w sumie tez. Ni wiem jak dasz rade do jutra wysiedziec bo mnie by chyba nogi same do apteki poniosly (no chyba ze tak jak piszesz przysypiasz :-)) Trzymam kciuki aby bylo po twojej mysl choc mysle, ze moze zanosi sie tutaj na mala niespodzianke...;-)

No wiec NIE WIEM :-D wczoraj A mial kupic mi test...no a ze urodziny mial wczoraj to sobie wyskoczyl na browara z kumplami...i oczywiscie testu nie przywiozl...a ja nie dalam rade trzymac tyle siku zeby kupic w drodze powrotnej z przedszkola...Ale chyba nawet i dobrze ze nie robie dzis...bo mam w***** na A ze tak sie schlal..a dwa pomyslalam sobie ze jak bede to mi sie chyba zycie zawali... no wiec moze jutro 13-stego bedzie odpowiedniejsza chwila :-D Ale powiem Wam ze juz od wiekow nie mialam tak sterczacych piersi...do tego okropnie bola!!!!!

reklama
Do góry