reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
ja wogole np.nie widze przyjemnosci w piciu wodki.... nie smakuje mi to...i nie lubie wogole miec fazy.... ale np.na imprezach pije wodke z redbullem... ale zawsze na przemian z woda... i zauwazylam ze mi to bardzooo pomaga :-)
Kasiu -powiedz ze nie lubisz dac w palnik? hahahahaaa
Średnio. Raz się tak strułam, że powiedziałam "nigdy więcej" i teraz ostrożnie
a mi już brakuje zimnego piwka - reszty raczej nie, wina nie moge bo mi łeb po nim pęka, wódka tylko czysta bo taka najlepiej wchodzi i bez skutków ubocznych- no ale to bardzo od święta mi się zdarza (wesele czy cóś)
a teraz dwa lata bez alkoholu i tez nie jest źle
a teraz dwa lata bez alkoholu i tez nie jest źle
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Ja szczerze powiedziawszy nie rozumiem ludzi którzy nie lubią wypić chociażby piwka, dziwne to dla mnie.
Ja tam lubie sie napic! o a czasami za dużo też
Ja tam lubie sie napic! o a czasami za dużo też
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A jak idziesz do knajpy z kumpelami to co pijesz?
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Syla szuka do grupy AA Kasia mow ze lubisz bedziemy mieszac i piwo juz za piwem smakowac nie bedzie Np.moj brat...ten to wogole nie piije i jak juz to takie babskie piwka typu reds i Adam teraz go na whiski naciagal... juz widzialam ze mojemu bratu na sama mysl sie niedobrze robi... ale dzielnie chcial wypic ze szwagrem... po pierwszym lyku to jakby denaturatu sie napil go wykrzywilo ale wyciagnelam go z opresji...polalam mu piwa ...a on zdo tego dolal sobie soku malinowego i sprite...po czym stwierdzil ze polskiego Reddsa zmiksowal jemu to wogole dwa damskie piwa i szumi w glowie...ale ja tam sie ciesze -przynajmniej w ojca nie poszedl....
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Ale mój małż tez nie pije no równowaga w przyrodzie musi byc ewentualnie jak juz to też takie damskie hehehehe
Podziel się: