reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

A dzis juz calkiem dobrze :-)Widzisz ty ekspresowo chudniesz a ja ekspresowo tyje :-D Boki mi narolsy i brzuch na maxa...Zjadlam na sniadanie salatke,ale tak mi sie slodkiego zachcialo ze zjadlam 4 kinderki :-D

reklama
Pati- ale ja wciaz mam 7 kg do zbicia!!!:Owiec jest z czego zrzucac,,,tylko fakt- wszystkou mnie w sadle ...dupsku i udach...;/..rece nogi .patyki;/..a cyc wielkosci glowy Gracjana ..jak mi ostatnio A zasunal..:D

Rusiu!!!!!!! Ty grubasie!!!!!!:-) Ja przy tobie to potwór!!!!!!!

Ala raczkuje i ciągle mi coś wyrywa. Teraz próbuje odłączyć mi lapka.

oj Fredzia-przesadzasz..fajowa babka z Ciebie!!!
Gracjan teraz tez na cycuuuu...reszta poszla na zakupy...mnie polozna- czekanie na nia udupiloooooo:>

tu Pati mi nawet kosmetyke walneli:p wiec skorzystalam- tn.cieli w tym samym miejscu ..a ze mi sie wczesmoej bliznowiec zrobil(takie zgrubienie na kilka milimetrow -wzdluz..to poprosilam i zrobili tak, ze go usuneli i wyg;ada lepiej niz prxed...plastyka:D;)
a Ty laska to nie wiem skad te 2 chcesz zgubic;/?

No to git Ci zrobili :-)
No ja mam troche w bokach...i juz mi to przeszkadza...wiec dzis kolejny dzien na salatkach... :-)wlasnie zajadam na sniadanie :-)

Rusia skad ty ta energie czerpiesz i jak Ci sie tak udaje chudnąć mi tam tak nie leciały kg w dół a w góre to i owszem szybko, mam chyba talent do tycia;)

reklama
energie to ja mam..checi tez..tylko tak mnie nastraszykli, zejak nie przystopuje to sie ..rozejdzie..ze hamuje jak moge...i tez obioadow (oprocz goolabkow- mniam) nie jem...tylko na salatkach, owocach...chudych, gotowabych miesach jade...
aa codziennie - obowiazkowo- salatka z awokado- mniaaam!
pomidor, oghorek, awokado, oliwki, ser feta, badz szynka, oregano, bazylia------------ide zaraz wciagnac:p

a co do mojego ciala...miesni 0;/...odliczm dni by zaczac cwiczyc!..od wrzesnia zapisuje sie na silownie/basen/aerobik! duuzo moich kumpekli chodzi wiec dolacze:)

Do góry