reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
Trzymajcie za mnie kciuki zebym jeszcze przypadkiem w szpitalu nie wyladowala..palec mi sinieje...opuchlizna po sama kostke...za pol godziny jade do lekarza...juz rano wzielam kolejny antybiotyk ale kupa nie poprawa...

Dostalam jeszcze silniejsze leki... i dostalam tez skierowanie do dermatologa-alergologa ...bo mi sie strasznie rece üpoca...osttanio A az big oczy zrobil jak jechalam autem i po kierownicy splywala doslownie woda!!!! Zobaczymy moze cos mi zaradza...doszukaja sie przyczyny...a mam to od keidy tylko siegam pamiecia....i niezbyt to przyjemne szczegolnie latem...albo jak trzeba komus dlon podac...

Dzis juz lepiej-ufff...ouchlizna odpuszcza.,..jeszcze ale ten palec siny..mysle ze do jutra powinno byc cacy :-) i niech jest bo kurde na tych lekach nie moge na slonce wychodzic...

UUUU siedzisz w domu? Masakra

My powaznie sie zastanawiamy nad montazem klimatyzatora bo na poddaszu nie da sie spac w sypialni tak gorąco.
A dieta działa i dziś juz 2 kg mniej.

dopiero doczytalam Pati- jak sie dzis czujesz?

a u mnie - dieta mamy karmiacej i codziennie ok 1 kg mniej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...normalnie idzie ekspresem...:D...oby tak dalej i do pazdziernika wbije sie w zakupiona 2 tyg przed porodem kiecke;)

reklama
Do góry