reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

a ja zjadlam dzis 6 nalesnikow z dzemem i do tego 2 z serem ,wczesniej porcja budyniu,potem duza kawa z bita smietana ,nastepnie zaciagnelam zupa i ledwo zyje...az zasnelam na moment :-D

reklama
Pati, ale się uśmiałam - głównie z tego zaśnięcia. Nie ma jak dobrze sobie podjeść. :-D

Ja się nieco ograniczam jedzeniowo, bo przeszkadzają mi ze 3 kg. W sumie tendencja jest dobra, bo w zeszłe lato ważyłam 63 kg, a teraz 60 kg. Idzie powoli, ale w dobrą stronę. No i mieszczę się w spodnie, które w zeszłe lato były nieosiagalne. Jeszcze żeby ze 3 kg zrzucić i byłoby idealnie.

Widzisz Mamoot ja zamiast sie kurczyc to ja puchne...a tu wesele za pasem...trzeba brac sie za siebie...a paznokcie popekaly,wlosy wolaja o swieza farbe i z bokow troche tlusczu trzeba sie pozbyc...ale jakos mialam dzis tak ze nie bylam glodna a jadlam i jadlam i ciagle bylam nienajedzona tak w pelni...az wmk koncu przesadzilam..aha,ja jeszcze miedzy tym dwa jablka wciagnelam..a. wszystko to w ciagu godziny:sorry2::zawstydzona/y:

Pati, ja tez miewam takie "zarte dni". Zwykle w drugiej połowie cyklu. W pierwszej mogłabym czasem prawie nic nie jeść.
A Ty w ogóle laska jestes to mi tu nie mów o odchudzaniu :-D :-D

Ja tak mam tuz przed okresem wtedy mogę zjeść wszystko nawet czekoladę zagryzać kiszonym ogórkiem i popić mlekiem a do tego lampka wina i to mi idealnie wszystko pasuje

cholera mogłabym już dostać ten okres, bo już od roku jestem przed okresem , jeszcze trochę i będę się kulać ;-):-D

Pati- dobre!:D nie ma jak porzadnie zjesc! ...ale jak tak bedziesz sobie dogadzac to co bedzie tanszce ubranie Ciebie czy wyzywienie?:D (to byl zarcik)
Ty wiesz, ze jestes laska i z czasu do czasu mozna pozwolic sobie na wyzere...tez mam nieraz takie dni..a teraz ...to coraz czesciej ..o zbijaniu zbednych kg..niedlugo bede myslec..bo jeeest co zbijac! fuck!!!!!10 na plusie!
Irmo- lacze sie w bolu..........:D

wiecie co ,zjadlam se jeszcze wczoraj przed spaniem 4 nalesniki :-D a dzis na sniadanie zjadlam taki kawaleczek cod bagietki doslownie pol cm.rubosci i 5 cm szerokosci i jestem najedzona :-D:-D

reklama
Pati a moze Ty masz tasiemca?:D..bo nie wiem gdzie Ci to idzie...;)..albo albo - zaciazylas?:p

Do góry