reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
a ja tylko jednego i jakoś nie mam ochoty na więcej . Za to ostatnio kupuję w biedronce ciasto francuskie w takim ruloniku (kosztuje niecałe 3zł) i piekę z niego pyyyszne ciasteczka mniam, mogę jeść to na okrągło i wolę nie myśleć ile to kalorii :sorry2:

ja mam na koncie 2 pączki i 2 chruściki ale nie czułam się po tym najlepiej...na wieczór za to jeszcze w planach kawałek kruchego ciasta z porzeczkami :)

Sumka dobra jestes :-) Za mna dwa ze sniadania chodzily do popoludnia ale po lunchu dorzucilam 3 i bylo juz ok. Za to na wieczor porzadnie objadlam sie faworkami tak, ze ledwo sie ruszam. No ale przykrece pasa po powrocie i bedzie ok.

a ja tylko 5 pączusiów, zjadłoby się zjadlo więcej, ale niestety zgaga wykańcza:baffled:

a ja tylko 5 pączusiów, zjadłoby się zjadlo więcej, ale niestety zgaga wykańcza:baffled:

Ell ja na zgagę biorę "Lanzul S" w dawce 15mg raz na dwa dni 1 tabletkę, zapytaj lekarza, może też ci przepisze. Mnie zgaga wykańczała, bo dodatkowo powodowała u mnie kaszel, w nocy przez to spać nie mogłam, a te tabletki ponoć są bezpieczne i można je brać w ciąży, tak przynajmniej zapewniała mnie moja lekarka. :tak::-)

reklama
Irmaa ja też sobie zapamiętam - co prawda na razie nie męczy mnie aż tak bardzo tylko od czasu do czasu, ale kto wie co będzie dalej...
natomiast po pączkach to ja często mam zgagę nawet bez ciąży :) także preferuje inne smakołyki...

Do góry