reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
ja mam dzuis na koncie 1,5 paczka :-) a zjadlabym jeszcze z dwa
a ja tylko jednego i jakoś nie mam ochoty na więcej . Za to ostatnio kupuję w biedronce ciasto francuskie w takim ruloniku (kosztuje niecałe 3zł) i piekę z niego pyyyszne ciasteczka mniam, mogę jeść to na okrągło i wolę nie myśleć ile to kalorii
Sumka dobra jestes :-) Za mna dwa ze sniadania chodzily do popoludnia ale po lunchu dorzucilam 3 i bylo juz ok. Za to na wieczor porzadnie objadlam sie faworkami tak, ze ledwo sie ruszam. No ale przykrece pasa po powrocie i bedzie ok.
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A ja pobiłam wszystkich zjadłam tylko 8:-)
a ja tylko 5 pączusiów, zjadłoby się zjadlo więcej, ale niestety zgaga wykańcza
Ell ja na zgagę biorę "Lanzul S" w dawce 15mg raz na dwa dni 1 tabletkę, zapytaj lekarza, może też ci przepisze. Mnie zgaga wykańczała, bo dodatkowo powodowała u mnie kaszel, w nocy przez to spać nie mogłam, a te tabletki ponoć są bezpieczne i można je brać w ciąży, tak przynajmniej zapewniała mnie moja lekarka. :-)
reklama
Irmaa ja też sobie zapamiętam - co prawda na razie nie męczy mnie aż tak bardzo tylko od czasu do czasu, ale kto wie co będzie dalej...
natomiast po pączkach to ja często mam zgagę nawet bez ciąży także preferuje inne smakołyki...
natomiast po pączkach to ja często mam zgagę nawet bez ciąży także preferuje inne smakołyki...
Podziel się: