reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Ja siezawsze wykrecam od wesel pójde tylko do mojej siostry
a ja obiecalam sobie,ze schudne na rocznice slubu a tu guzik. Rocznica jutro, a ja juz uslyszalam wszystko co najgorsze, hipcio, wiewiora, ruda wredniara i tak dalej. Mam ochote mu dokopac.
nie no jest normalnie wredny, też bym miała go ochotę kopnąć, a co on? chodzący ideał?? Fredka nie daj się!!! jesteś piękną wspaniałą kobietą!!
Oj Fredzia masz sie z tym mezem....normalnie w leb bym mu strzeliła..mam kolezanke której maz podobnie w towarzystwie - sie do niej zwaraca...nieraz mu riposta strzeliłam..az mu w piety poszło...Wkurzaja mnie tacy ludziesorki...
a ja lubię wesela.....poszłabym sobie na jakies ..a tu same zareczyny z data- ..."za dwa lata"..
a ja lubię wesela.....poszłabym sobie na jakies ..a tu same zareczyny z data- ..."za dwa lata"..
Fredka oj ja bym mu tak niedarowała. Naucz go szacunku do siebie Ja od swojego męża nie słyszę takich rzeczy a jeszcze nieraz jak sama narzekam że chciałabym tu i ówdzie zgubić to mówi że nie bo tak dobrze wyglądam. Musisz nauczyć się lubić siebie i nigdy przy nim nie okazywać niezadowolenia z siebie a wręcz nawet mówić że jesteś super, idealna i wspaniała i że aż dziw że mu się udało zdobyć ciebie;-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
A ja komplementow to mam az nadto... Ze Adam sam mi mowi ze jak mi cos milego powie to juz na mnie to wrazenia nie robi No racje ma chlop niech mi powie wreszcie ze mam cos do dupy....
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Normalnie jeszcze sie taki nie urodził co by wszytstkim dogodził
ach sama mu na to pozwoliłam. Mam niską samoocenę. Teraz walczę z tym, no cóż jak się pozwoliło to tak się ma. Jak byłam w ciąży i zaraz po niej przeszłam depresję. Wówczas tak się nauczył. Nasze małżeństwo, było na początku wielką porażką, aż do ostatniego kryzysu. Teraz jest naprawde lepiej. Dzisiaj mamy rocznicę slubu. Jest co wspominać. Na dzień dzisiejszy walczymy z takimi pozostałościami. No cóż też jest ciężko, ale to już co innego. Co i tak go nieusprawiedliwia. W takich sytuacjach gdy mi tak dogryza, obrażam się. Powoli zaczyna rozumieć,powoli................:-tak:
reklama
Podziel się: