reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
Freda ale ja wcale nie nazekam ..w sumie:-D tylko nadmienialam ze mi sie przybralo ,tak dla rownowagi jak Wam sie schudlo ;-)

Syla wody nieznosze...ale czy Ty wiesz ze jest bardziej kaloryczna niz browarek ?:baffled:

ja najbardziej lubie drinaski...tyle ile w kasynie wypiłam..to nigdy w zyciu...przerózne.."nakosztowałam sie"..do dna:laugh2::laugh2:..stamtad zawsze wychodze na chwiejnych:laugh2::laugh2:..ale potem wiem juz co zamawiac..który naj!:-D

ja to w znajomości drinków mam tyły, zawsze jak gdzieś jesteśmy to nie wiem co zamawiać...a i jak już mi coś spasuje, to zazwyczaj zapominam nazwy:-) zazwyczaj w smak spadaja mi zwyklasy, uwielbiam sok bananowy z advokatem

Syla to jak zasmakowaly Ci wsciekle psy to napewno i B52 lubisz co? bo ja je uwielbiam...ogolnie lubie rozne drinki ale takie wyszukane, nie woda plus sok...jak juz to z red bullem...winko tez lubie,piwko tez...ale samej wody nieeeee!!!! Jezu jaki to ch*** smak :baffled:

reklama
ja za to win prawie w ogole nie lubie, no ewentualnie białe, ale zazwyczaj po winach boli mnie głowa:baffled: a co do advokatu z sokiem bananowym to hmm, to chyba nie jest az takie słodkie, własnie banany zmieniaja całkowicie smak adokatu....nie mogłam się nadziwić jak piłam pierwszy raz...

cudasy rozne tez pije, typy wina za 4 tys. itd...mąż kuzynki pracuje właśnie w sprzedazy takich cudeniek i czasami próbki podrzuci, a i powiem wam ze na dzien w centrum katowic sprzedaje sie ok. 10 butelek w cenie 4-6 tys. zł:szok: no ale cóż wszystko zalezy od pojemności a może bardziej zawartości portfela:rofl2:

Do góry