reklama
basienka33
Początkująca(y)
wiecie co ale cholera człowieka bierze ze nie moze tak wygladac ze nie ma takich tabletek np rozmiar 36 łykasz i rozmiarek i wygladasz jak lala (mam podły nastrój i wymyslam)
ale mogło by tak byc chociasz co to by był za swiat ?
ale mogło by tak byc chociasz co to by był za swiat ?
dobr pomysł Basienko-jestem za!
powiem Wam - ze mi sie udało zrzucic "nastolatkowe" kg, które mi przeszkadzały- i od tego czasu- czyli juz dobrych pare lat..nie jem "jasnego" pieczywa-tylko pełnoziarniste, ziemniaków, makaronów(tez nie przepadam)-przed ciazą nie smarowałam wogóle pieczywa(w ciazy zaczełam i juz tak zostało-ale light nie przepadam za sodyczami - wiec to dla mnie zadne wyrzeczenie...Jedyne co musze kontrolowac to- smazone rzeczy, pory -a raczej -co od kilku dni mi sie udaje- nie jesc kolacji i kontrolowac ilosci spozywanego jedzenia.
Ruch -gitara- jest
%- tez- nie dałoby sie inaczej- wczoraj do obiadu winko, a wieczorkiem ur kumpeli- piwko;-)
a film - jak dobrze pojdzie obejrze w tym tyg
powiem Wam - ze mi sie udało zrzucic "nastolatkowe" kg, które mi przeszkadzały- i od tego czasu- czyli juz dobrych pare lat..nie jem "jasnego" pieczywa-tylko pełnoziarniste, ziemniaków, makaronów(tez nie przepadam)-przed ciazą nie smarowałam wogóle pieczywa(w ciazy zaczełam i juz tak zostało-ale light nie przepadam za sodyczami - wiec to dla mnie zadne wyrzeczenie...Jedyne co musze kontrolowac to- smazone rzeczy, pory -a raczej -co od kilku dni mi sie udaje- nie jesc kolacji i kontrolowac ilosci spozywanego jedzenia.
Ruch -gitara- jest
%- tez- nie dałoby sie inaczej- wczoraj do obiadu winko, a wieczorkiem ur kumpeli- piwko;-)
a film - jak dobrze pojdzie obejrze w tym tyg
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A ja zaczełam łykac bio - cla i moze wiele kg nie ubyło ale ladnie sie modeluje sylwetka brzuch sie zmniejszył:-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A to sa takie kapsułki no i własnie jak to dobrze określilas brzuszek nieco sie wchłonął powiedziałabym ze nawet znacznie
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
bio-cla ja mam z amwaya:-)
reklama
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Ja jakiś miesiąc temu rygorystycznie narzuciłam dietę sobie i mężowi, bo po zimie trochę mi przybyło kg. Zasady podobne do tych, które stosuje Rusalka - nie jemy jasnego pieczywa, ziemniaków, makaronu ( wyjątek - z pszenicy durum), białego ryżu (można brązowy), słodyczy. Poza tym nie łączę tłuszczy z węglowodanami. Ostatnio trochę już nam folguję, bo ileż można się obejść bez słodyczy:-) Ale efekty są - schudłam 4 kg, a najważniejsze, że zmniejszył się obwód bioder i brzucha. Niestety teraz skóra na brzuchu jest jakaś taka...wiotka, smaruję się balsamami ujędrniającymi, ale to nic nie daje. No i piersi, które z natury mam dość małe, zmniejszyły się jeszcze bardziej - to największy minus odchudzania... Mąż za to jest szczęśliwy, bo schudł jakieś 6 kg, a że jest wysoki, to od razu widać, że sporo zrzucił.
Podziel się: