reklama
G
guest-1673535084
Gość
maść contractubex i elocom czynią cuda na ranie po cc
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
Sandrik ja tez dlugo nie moglam siedziec, dobre 4 tygodnie. Smarowalam sobie Lacibiosfemina i lykalam probiotyk
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
Ja tez dalej troxhe obolala jestem - ale too roznie - nie ma nic 2-3 dni [bolu ani krwawienia] a pozniej znowu wraca.
Mialam zaczac jezdzic na rowerze, ale boje sie, bo choc nie boli to dalej 'czuje' krocze - i niewiem jak mi to pedalowanie wyjdzie.
Mialam zaczac jezdzic na rowerze, ale boje sie, bo choc nie boli to dalej 'czuje' krocze - i niewiem jak mi to pedalowanie wyjdzie.
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
tutaj ktos mowil ze zaczal juz wlasnie na miesiac po porodzie - powoli - zobaczyc jak idzie - kilka minut,Emotion lepiej się wstrzymaj jeszcze ze dwa tygodnie...
ale mi chyba nie wyjdzie jednak i dam sobie spokoj.
Szkodza tylko ze mam zaporoszenie na wesele za miesiac i myskalam ze bede wygladac jako tako juz :// No ale nic najwyzej worek na ziemniaki wdzieje i sie schowam
reklama
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
ja jak narazie stosuje "diete karmiącej" czyli taka nic nie mozna. Ale maly ma skaze bialkowa wiec naprawde niewiele mi mozna
prawie 8 tygodni po porodzie i minus 2kg od wagi startowej :-)
zainwestowalam w karte multisportu i od grudnia zaczynam plywanie. Jedyna forma aktywnosci ktora naprawde sprawia mi przyjemnosc i nie robie tego na sile. Bede plywac 2-3 razy w tygodniu. Umowe na karte mam na 6 mcy wiec tyle musze wytrwac bo kasy szkoda. Jakas to motywacja jest
i z radoscia wczoraj przymierzylam moja mini spodniczke z poprzedniego lata - i jest DOBRA !!!!
a w lato bede laska ;-)
prawie 8 tygodni po porodzie i minus 2kg od wagi startowej :-)
zainwestowalam w karte multisportu i od grudnia zaczynam plywanie. Jedyna forma aktywnosci ktora naprawde sprawia mi przyjemnosc i nie robie tego na sile. Bede plywac 2-3 razy w tygodniu. Umowe na karte mam na 6 mcy wiec tyle musze wytrwac bo kasy szkoda. Jakas to motywacja jest
i z radoscia wczoraj przymierzylam moja mini spodniczke z poprzedniego lata - i jest DOBRA !!!!
a w lato bede laska ;-)
Podziel się: