reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powozy naszych maluszków :)

reklama
Ja mam chwilowo zawieszkę na tym wózku Sola. :sorry2:

Hehe :) widzę, że Cię zaraziłam ;)
Ja już nie wiem ile wózków przejrzałam i zawsze wracam do Soli... Wydaje mi się idealna.

http://www.mamasandpapas-polska.pl/

Na stronie dystrybutora zdarzają się fajne promocje! Można też od razu kupić dodatki np. torbę czy śpiworek.
Mnie się bardzo podobają rzeczy Mamas&Papas :)

Ostatnia edycja:
AnnieTess- dzięki za linka ja już myślałam, żeby prosić znajomy British Shop o sprowadzenie mi tego :-) Teraz tylko czekać na płeć bobasa i można szaleć zakupowo :)

Ostatnia edycja:
Byłam wczoraj w Mama i Ja i macałam wózeczki.

Quinny Moodd- fajny design, siedzisko nie kubełkowe jak to jest w Buzzie, ale taki sam brak amortyzacji, stelaż ciężki acz zwrotny i łatwo się prowadzi. Buda troszkę mała, ale najgorszy jest materiał z jakiego jest wykonana- jakiś cienki, miałam wrażenie, że przy mocniejszym wietrze by się zgięła.

Maxi Cosi Elea- super leciutki, zwrotny, ładnie amortyzowana tylna oś, blokada przednich kół w stelażu, składa się do maleńkich rozmiarów, siedzisko rozkładane na płasko, szerokie i zdaniem mojej Gabrysi "bardzo wygodny", ładnie się podbija, buda wystarczająco głęboka. Cena satysfakcjonująca - nawet za model 2013 z dodatkami w Bobo Wózki zamknęłabym się w 3500zł (z fotelem Pebble i bazą FamilyFix).

Bugaboo Cameleon- mimo iż w sklepie był tylko model 2 (a nie najnowszy) to i tak urzekł nas swoją lekkością, zwrotnością, amortyzacją oraz nowoczesnymi rozwiązaniami. Zdaniem mojej córki jest wygodny, choć siedzisko spacerowe na pewno nie jest tak obszerne jak w Elei.

Tak więc ja za jakieś 3 miesiące zakupię wózio i szczerze będę się zastanawiać pomiędzy Maxi Cosi Elea 2013 a Bugaboo Cameleon 3 :tak:

Bugaboo Cameleon- mimo iż w sklepie był tylko model 2 (a nie najnowszy) to i tak urzekł nas swoją lekkością, zwrotnością, amortyzacją oraz nowoczesnymi rozwiązaniami. Zdaniem mojej córki jest wygodny, choć siedzisko spacerowe na pewno nie jest tak obszerne jak w Elei.

Tak więc ja za jakieś 3 miesiące zakupię wózio i szczerze będę się zastanawiać pomiędzy Maxi Cosi Elea 2013 a Bugaboo Cameleon 3 :tak:

Ja byłam przeciwna Bugaboo ale też ostatnio go bardziej "wymacałam" i wrócił na moją listę ;)

edit: Decyzja podjęta! Kupujemy Bugaboo Buffalo! http://www.bugaboo.com/bugaboo-buffalo To nowość. Problem (oczywiście) jest...bo w PL ma się pojawić dopiero jesienią, ale na szczęście mam teściową w Londynie więc ona będzie kupować :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ostatnio wpadł mi w oko nowy Mutsy Igo Comfort. Ma dość dużą gondolkę, fajną spacerówkę ale ta cena ;/;/;/
http://dino.sklep.pl/nowy/mutsy-igo-2013-c-154_1307.html?gclid=CL2CivrE5rYCFYdd3god42QADw

Podoba mi się również starszy model Mutsy Evo ale podają że ma piankowe koła...
http://dino.sklep.pl/nowy/mutsy-evo-20122013-c-154_1123.html?gclid=CPHY9ZnF5rYCFcdX3godUi4A1w

Dziewczyny które używały piankowych i pompowanych proszę o opinie, na jakich terenach stosowałyście i jak się sprawdzała... bo ja to zieloooooona jestem z tego :D:D

Ostatnia edycja:
Do góry