reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powozy naszych maluszków :)

czesc dziewczyny dzis znalazlam ta stronke i pisze :-) a co myslicie o quinny buzz 3 ja akurat mieszkam w uk. tu te wozki sa bardzo popularne. I stylistyka fajna i ogolnie fajnie wygladaja jak sie patrzy. podzielcie sie

reklama
czesc dziewczyny dzis znalazlam ta stronke i pisze :-) a co myslicie o quinny buzz 3 ja akurat mieszkam w uk. tu te wozki sa bardzo popularne. I stylistyka fajna i ogolnie fajnie wygladaja jak sie patrzy. podzielcie sie

Koleżanka ma i sobie chwali. Rzeczywiście ładnie się prowadzi, ale... W starszych wersjach sprzedawali go z dwoma siedziskami spacerowymi (do 18miesięcy i 18+). To drugie było zdecydowanie obszerniejsze. Teraz sprzedają tylko z jednym (tym mniejszym) i na mój gust nieco starsze niemowlę (lub takie troszke większe) ma już ciasno.

no wiec dziewczeta chwale sie :-) kupilam juz pojazd dla babla. quinny buzz 3 kolor ognista czerwien. trafila mi sie bardzo kozystna oferta cenowa wiec sie nie zastanawialam. kolor uniwersalny wiec wpadki nie bedzie :-) jak tylko paczuszka dotrze wstawie focie

ja dla małego miałam spacerówkę czerwoną i faktycznie jak teraz będzie dziewczynka to czerwony jak ulał :tak: tzn oczywiście jeśli akurat by była dziewczynka hehe :-p

Annie - trz by go najlepiej pomacać w sklepie:tak:
mi sie ostatnio ten nawet podoba, ale tez musiałabym go pomacać w sklepie, zwłaszcza sprawdzić budę czy sie ją bardziej rozkłada MUTSY EVO + gondola + spacerówka + fotelik Maxi-Cosi Citi 2013
Lori-macałam go, bo to był mój typ do zakupu (ten czarny stelaż mnie rozwalił i sposób regulacji rączki) i mam mieszane uczucia, jak to Mutsy super zwrotny i leciutki,duża gondola, ale materiały jak w transporterze, liczyłam na takie jak w moim Lightweight.... sama nie wiem. Będę musiała dać mu jeszcze jedną szansę, albo zostanę przy lightweight. Chociaż mam straszną ochotę na coś nowego:sorry: Ja nie miałam żadnych pompowanych kół, łaziłam po chodnikach zawalonych kupami śniegu i dawałam radę bez problemu.

Bonusowa- Bugaboo ma moja sąsiadka i mimo, że mi się nie podobał to przywykłam do jego widoku i już mnie tak nie razi;-) Za to uwielbiam ich spacerówkę Bee. To dobry wózek, ma specyficzny design, ale ja akurat to sobie cenię:)

AnnieTess- ta Sola wygląda fantastycznie! Zaraz muszę zgłębić temat, bardzo mi się podoba!!!

Tymczasem jako ciekawostkę wrzucam taki bajer: Origami wózek-transformers :-)

Witam dziewczyny znałam ten wątek przypadkiem ale postanowiłam podzielić sie opinia o wózku którego zapewne nie znacie
Olmitos tri action- wózek jest mało popularny w polsce ale wspaniały:) koła dwa duże dwa małe, jest zwrotny i wygodny, po śniegu jeździ dobrze, jedynym minusem jest mala spacerowka do ok 18m. Za to plus to duzy kosz na zakupy i to ze wystarczy zdjąć boicie i wrzucić do pralki :) wózek ma też funkcję bujaka. Ją miałam wersję konsola+spacerówka ale jest też fotelik

Tymczasem jako ciekawostkę wrzucam taki bajer: Origami wózek-transformers :-)

Nie no mega mi się podoba! Ale na pewno nie jako jedyny wózek w domu. Lepiej TŻowi nawet nie pokazuję bo on uwielbia bajery i jak zobaczy, że tam jakaś elektronika jest i sam się składa i rozkłada to gotów kupić :sorry2: A mi mój Maclaren styknie...

Właśnie muszę się wybrać do Mama i Ja obmacać Cameleona i wtedy zdecyduję. Strasznie mi się podoba Bee, ale też właśnie nie jako jedyny wózek.

reklama
Bonusowa- jest świetny, szczególnie te światełka i to, że sam się składa i rozkłada, jaka to ulga dla mojego poskładanego kręgosłupa i wygoda w podróży, jak masz torby ,dziecko na ręku itd prawda? :-) Cena chyba będzie zaporowa, na razie badają zainteresowanie nim na targach (Był w Kielcach teraz prezentowany) padło hasło 4000 zł.
Ja też uwielbiam gadżety, nic na to nie poradzę, elektronika kręci mnie bardziej niż dziewczyńskie zabawki:-)
Jeśli lubisz kosmiczne designy to mam coś dla ciebie ;-) Mima Kobi albo Mima Xari ;-)

Ja mam chwilowo zawieszkę na tym wózku Sola. :sorry2:

Do góry