reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powozy naszych maluszków :)

reklama
nadiaa - łóżeczko bardzo ładne - właśnie takie mi się podobają!!! - z tymi szerszymi szczebelkami i żeby mniało to ochraniacze na zęby :D. Żeby tylko wsytępowało takie w jasnym kolorze: wanilia albo sosna to już bym je miała... No nie pasi mi ciemny kolor albo łączenie z takim kolorem...

e-de mi też nie pasowało kolorystycznie do szafki którą już posiadam więc postanowiłam przemalować szafkę na biało :D:D heh szukałam prostego łóżeczka bez misi czy innych rzeźbionych dekoracji...

laski... łóżeczka to nie ten wątek ;-)

judyś piękne... Twój D czy teściu robi? coś mi się pomerdało chyba...

monia- oboje są stolarzami ;) miał robić teściu, ale się zajał czymś innym i robi D, pewnie się przy tym wymieniają, nie wnikam, byle by zdążyli:p

reklama
Do góry