reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powozy naszych maluszków :)

nilcia ja tez mam xlandera tyle ze 4kolowy:-)i tez uzywany za 300zl a spacerowka taka jak na zdjeciu a gondole mam czerwona;-)a ty za swoj ile dalas?
ede ja tez nie mam gdzie trzymac wozka...piwnica mala a wozkarni brak moj bedzie cos kombinowal teraz na weekend zebym mogla swobodnie wozek wyjac bo teraz to tam zapchane...
teraz na weekend bede miala lozeczko postawione mam nadzieje ze srobki sa bo jak nie to ja niewiem co zrobie....w razie czego mozna kupic gdzies srubki do lozeczka?

reklama
marzenka ja za swój dałam 800 zł bo razem w komplecie oprócz fotelika były wszelkie akcesoria dodatkowe jakie można sobie wymyślić do xlandera ;-)

Jeśli chodzi o śrubki do łóżeczka to jakby co ja po skręcaniu mebli do pokoju synka mam cały worek przeróżnych śrubek, mogę wspomóc :-D

Pisałam już na wątku wyprawkowym ale tu mogę poszerzyć. Zamówiliśmy dziś wózeczek Mutsy Evo kolor jasno niebieski w czarnym stelażu :D:D:D
e- de - dziękuję za podpowiedz , skorzystaliśmy i nie wzięliśmy spacerówki.... dokupimy ją na wiosnę.... Cenowo i tak nie wyszło by nas to taniej więc kupimy później. Do wózeczka wzięliśmy torbę i osłonkę przeciwdeszczową. Oglądałam też Igo i też fajny ale droższy ;/ więc postawiliśmy na Evo.
Odbiór za jakieś 2 tygodnie :D:D

nadiaa - cieszę sie, że moje wypowiedzi na coś się przydały :) Będziemy mieć gwarancję pół roku dłużej :)
Mam chytry plan wyciągnąć mojego jutro na zakupy wózkowe i koniecznie musi zobaczyć łóżeczko z Meblika - bo kręci nosem póki co :)

nadiaa moja tak sie Darla w gondola na psacerach ze juz od 3 miesiaca jej nie uzywalismy. Przez miesiac spacery byly w chuscie a od 4 miesiaca w spacerowce ktora uwielbiala.

do mnie dziś dzownili z hurtowni... przyjechał powóz Wiktorii :-)
jutro z Ł jedziemy po niego, bo dziś musiał iść do pracy a ja sama nie bardzo chcę jechać, mimo że mnie skręca.

cytryna ja akurat bałabym się w spacerówkę małe dziecko wkładać ale każdy robi wedle własnego uznania i wychowania. Jak będzie chciała w spacerówkę to poprostu pojadę do sklepu i dokupię, kiedyś nie było wózków wielofunkcyjnych i też od razu wszyscy spacerówek nie kupowali ;)
na dzień dzisiejszy dla nas był mniejszy wydatek o kilkaset złotych które mogłam przeznaczyć na wyprawkowe pierdołki ;:D:D:D

e-de - łóżeczko też zamówiłam o takie :D
Klupś, Kolonial II, Łóżeczko niemowlęce, drewniane, 120x60 cm - Klupś - Świat niemowlaka - Smyk.com

Ja cie przeciez nie krytykuje... tylko po prostu moze bedziesz potrzebowac dokupic wczesniej spacerowke :) niz na wiosne.

A spacery z godzinami placzacym niemowlakiem nie naleza do przyjemnosci dlatego byla chusta a potem powoli spacerowka - niektorw zreszta rozkladaja sie na plasko, wiec mozna ich uzywac juz od urodzenia.

reklama
No mój dziś odebrała szwagierka kochana moja bidna na paczki czekała, na pocztę jeździła ale odebrała, wózek przyjechał w dwóch częściach jedna paczka wczoraj, a druga dziś ale stresa juz miałam że gdzieś przewoźnik zamieszał, ale jest ciotka mówi że ładny a ja go zobaczę za jakieś 2tygodnie.

Do góry