reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powozy naszych maluszków :)

Lori my też z M zdecydowalismy że bierzemy Mutsy Evo, ale z zakupem poczekam do sierpnia. Nie chcemy za wcześnie kupować.... no i więcej czasu na uzbieranie pieniędzy :)
jedyne nad czym rozmyślam to kółka czy pompowane czy pianokowe i ostatnio nawet w kierunku piankowych patrze bo niby pompowane na zimę dobre, ale tak naprawdę to ile ja ta zimą pojeżdze , może kilka razy a głównie to latem. Także my juz podjeliśmy decyzję ;)

reklama
nadiaa - ja się zdecydowałam na pompowane z tego względu że mam winde w klatce a rozmiarowo były takie same jak piankowe. Najważniejsze że nadal jest malutki i poręczny i bez problemu zmieszczę go do bagażnika. Jakbym miała go codziennie wnosić na chociażby pierwsze piętro to bym wybrała piankowe.

aha ja chce wózek zamówić (wpłacić kaucje) za tydzień, a odbiór na połowę lipca żeby zdążył się wywietrzyć a nastawiam się że w sierpniu mogę już rodzić to nie chce się stresować że jeszcze coś jest niegotowe.

no ja tak jak pisałam jeszcze nad kółkami pomyślę bo w sklepie którym byłam nie mają jeszcze pompowanych ale za ok tydzień mają dostać wiec pojade oblukać i zdecyduję.
Podpytam jak tam z czasem realizacji bo może też będzie trzeba już zamawiać na sierpień ( a myślałam o początku sierpnia właśnie), ale cieszę się że ta decyzja już podjęta bo to masakra była ... ;)

dziewczyny, a myślałam że decyzja podjęta.... ale pogrzebałam jeszcze na innych miesiącach u dziewczyn z forum, odnośnie wózka....
jednym z najpopularniejszych jest Jedo Fyn 4 DS Jedo Fyn 4 DS Classic nowa kolekcja 2013 - Wielofunkcyjne - Wózki - Mooby
pojadę jeszcze raz go zobaczyć, obcenić i koniecznie sprawdzić tą spacerówkę i ewentualne zamykanie budy (podoba mi się w bebetto to, że praktycznie całą budę można zakryć).

monia- no własnie też widziałam że ten się cieszy powodzeniem, i właśnie bebetto, kurde koniecznie się podziel się spostrzeżeniami.

Witam przyszłe mamusie! Jestem mamą wrześniową 2012 i z ciekawości do was zalukałam ;-)

monia u mnie w mieście co drugi wózek to jedo fyn 4ds poza tym to widuję jeszcze mutsy urban rider i emmaljunga Nitro

Sama zastanawiałam się nad mutsy evo ale ta buda mało zabudowana jakoś mnie odstraszyła. Miesiąc temu zakupiłam dla synka bebetto nico i jestem zadowolona ;-)

A ja dzis kupilam uzywanego Phil&Teds. jest ok, Ania zachwycona, nie chciala z niego wychodzic - wszystkie funkcje obcykane i lezy sobie w szafie :) Aktualnie mamy 3 wozki w domu!!!! 3w1 Oystera, Maclarena i ten podwojny hehe w kazdym pokoju wozek albo jego czesci ;)

cytryna Ty to niedługo otworzysz sklep z wózkami!! :-)
karolina jak tylko pojadę, a myślę że w przyszłym tygodniu, to opiszę tutaj wszystko odnośnie jedo.

reklama
Wiecie co, stwierdziłam, że kupuje nowy wózek. Się wczoraj zdenerwowałam na teściową, bo tylko mi mówi, tego nie kupuj, tego też nie itd itp, że wózek sobie kupie do drugiego dziecka nowy (a skąd ja mam wiedzieć czy w ogóle będzie mi dane mieć np 2 dziecko?:( ) Pogadałam z moim tatą i powiedział, żebym kupiła, w końcu to moje dziecko :) Ale nie mogę nic nikomu mówic żeby nie marudziła, tylko kupie i przywioze do domu:p Ale teraz mam dylemat jaki, czeka mnie wyprawa po sklepach :)

Do góry