reklama
znajda
Fanka BB :)
Jedyna rada to powiedzieć otwarcie jak sprawa wygląda z Twojej strony i jakie widzisz na to rozwiązania, bo on się nie domyśli tego. Jeśli oczywiście chcecie ratować związek - no to taka rozmowa powinna się odbyć.Dzięki za radę. Ale właśnie weź mu powiedz idź do specjalisty niech pomoże ci zapanować nad tymi nerwami tu rodzi się problem. Tylko taka prawda jego nerwowość nam burzy od lat związek.
Jeśli nie chcesz i jesteś tego pewna, (a rozumiem, że to trudna decyzja) to lepiej poszukać pomocy w rodzinie, w znajomych. Może pomogą w znalezieniu pracy albo częściowej opiece nad dziećmi.
MyszkaMiki30
jak dla mnie to szukanie wymówekAle co masz na myśli z tą pracą? Że nie chcą zatrudniać? Gdzie i kto? I czemu odrazu praca zdalna? Jak Polska szeroka kobiety pracują mając małe dzieci. Nie kumam czemu Twoja sytuacja jest jakaś wyjątkowa
Anula12345
Zaciekawiona BB
Jeszcze mi napiszcie że mi się pracować nie chce i wgl. U mnie w miejscowości jedynie można znaleźć pracę w zakładach bądź sklepach gdzie są zmianowki. Jakaś lepsza praca często jest po znajomości bo oczekują nie wiadomo jakich kwalifikacji i doświadczenia.
MyszkaMiki30
od czegoś trzeba zacząć i jakąś pracę ogarnąć. A przed ciążą dlaczego nie pracowałaś?Jeszcze mi napiszcie że mi się pracować nie chce i wgl. U mnie w miejscowości jedynie można znaleźć pracę w zakładach bądź sklepach gdzie są zmianowki. Jakaś lepsza praca często jest po znajomości bo oczekują nie wiadomo jakich kwalifikacji i doświadczenia.
Anula12345
Zaciekawiona BB
Pracowałam ale miałam straszna szefowa co powiedziała że jak wrócę po macierzyńskim nie będę miała taryfy ulgowej nawet gdy będę miała dziecko chore więc po co na takiego potwora pracowac?od czegoś trzeba zacząć i jakąś pracę ogarnąć. A przed ciążą dlaczego nie pracowałaś?
MyszkaMiki30
ale o jakiej taryfie ulgowej mowa?Pracowałam ale miałam straszna szefowa co powiedziała że jak wrócę po macierzyńskim nie będę miała taryfy ulgowej nawet gdy będę miała dziecko chore więc po co na takiego potwora pracowac?
Jak dziecko jest chore to bierze się zwolnienie lekarskie na dziecko
Lady Loka
Nikt nie ma taryfy ulgowej specjalnie bo ma dzieckoPracowałam ale miałam straszna szefowa co powiedziała że jak wrócę po macierzyńskim nie będę miała taryfy ulgowej nawet gdy będę miała dziecko chore więc po co na takiego potwora pracowac?
reklama
NiebieskookaEM
Musisz pogadać z mężem. Pokaż Mu swój punkt widzenia. Nawet jak się z nim nie rozstaniesz, to wyślijcie młodsze dziecko do żłobka. Będziesz mogla na spokojnie szukać pracy.
Ewentualnie opiekunka.
Ewentualnie opiekunka.
Podziel się: