Witam. Od kilku dni odczuwam ból w piersiach (najbardziej sutki) są również lekko powiększone i twardsze. Miesiaczke mam dostać za 1,5 tyg ale nigdy wcześniej nie miałam podobnych objawów przed miesiączka (jedynie co to lekkie skurcze w podbrzuszu 3 dni przed @) również od kilku dni męczy mnie podobny ból podbrzusza, kłucie w jajniku, mam podwyższona temperaturę , i jestem bardzo osłabiona. Czego to mogą być objawy ? Pozdrawiam
reklama
reklama
jak wykonasz daj znać. ja nie miałam okresu ok 60 dni ale zawsze miałam nie reguralne wiec i dłużej nie miałam i tak było nawet i 3 lata, że tak raz 30 a raz 60 dni przerwy, az w końcu dwa miechy nie miałam , a już były mdłości i nadzwyczaj senność chociaż ja mało sypiałam i w końcu w czerwcu 2015 okazało się ze jestem w ciązy a to już był 2 miesiąc.(ale oczywiście z tarczycą miałam problem i prolaktyną więc była diagnoza że ciężko będzie zajść w ciąże a jak przestałam się przejmować to zaszłam chociaż dwa miesiące nawet testu nie kupiłam , bo jak powiedzieli, że nie mogę mieć dzieci to nawet o tym nie myślałam) a teraz nasz synek za nie cały miesiąc będzie miał Roczek
katadrap
Zaangażowana w BB
Mogą to być objawy owulacji lub wczesnej ciąży.Witam. Od kilku dni odczuwam ból w piersiach (najbardziej sutki) są również lekko powiększone i twardsze. Miesiaczke mam dostać za 1,5 tyg ale nigdy wcześniej nie miałam podobnych objawów przed miesiączka (jedynie co to lekkie skurcze w podbrzuszu 3 dni przed @) również od kilku dni męczy mnie podobny ból podbrzusza, kłucie w jajniku, mam podwyższona temperaturę , i jestem bardzo osłabiona. Czego to mogą być objawy ? Pozdrawiam
sylwiawalerianczyk
Zaangażowana w BB
Wygląda mi to na ciążę chociaż mogę się też mylić.
Dziewczyny! nie zdążyłam wykonać testu bo na 2 dzień przyszła @ .. o tydzień za wcześnie .. zapomnialam dodać ze ciągle mam podwyższona tempke ponad 37℃ i nadal podczas @ jest podwyższona 37,4 ℃ .. dolegliwości również nie ustąpiły i doszły mdłości tylko wieczorem .. dowiedziałam się również ze moja mama podczas ciąży ze mną i 2 rodzeństwa przez pierwsze 3 miesiące miała @ i podobne objawy do moich, siostra również.. powiedzcie mi czy @ ma wpływ na badanie bhcg ? czy śmiało mogę go iść wykonać ? (Jestem 1 raz w takiej sytuacji więc proszę o łagodne podejście do mojego pytania)
Nie nie ma wplywu i test tez wyjdzie jesli te objawy sa faktycznie od ciazy.
Aaa i w ciazy nie mozna miec miesiaczki mozna miec krwawienie/plamiebie podczas terminu @ ale nie jest to @.Jest ono jednak duzo slabsze jak @ bez skrzepow itp.
Aaa i w ciazy nie mozna miec miesiaczki mozna miec krwawienie/plamiebie podczas terminu @ ale nie jest to @.Jest ono jednak duzo slabsze jak @ bez skrzepow itp.
reklama
Zrob test albo bete uwierz takie objawy o niczym nie swiadcza, ja starajac sie o dziecko co miesiac mialam objawy...a tak jest prawda ze wtedy kiedy sie udalo nie mialam prawie nic..a mdlosci czy inne przyszly dobre 2 tygodnie po terminie @.