reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Potrzebuje pomocy . Czy mogę być w ciąży ?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

EWELISIA 19

Fanka BB :)
Hej dziewczyny . Nazywam się Ewelina i mam 19 lat . Od niedawna sypiam z narzeczonym i mam pewien problem. Kochałam się z narzeczonym ostatni raz 31 października ( dodam że to był dzień płodny tuż przed owulacja ) . Nie mam objawów ciąży ale okres powinnam dostać 16 listopada . Zrobiłam dziś 17 listopada test ciążowy dwa razy i wyszła taka słaba kreska ledwo widoczna . Czy mogę być w ciąży ? I czy powtórzyć za kilka dni test?
IMG_20201117_130610452.jpg

reklama
reklama
Hej dziewczyny . Dziękuję za rady dziś mam zamiar iść do lekarza . Plamienia zdarzyły mi się tylko dwa razy i były znikome. Były takie nieco zabarwione krwią ale nie odczuwam żadnych boli i czuję się dobrze

Hej dziewczyny . Dziękuję za rady dziś mam zamiar iść do lekarza . Plamienia zdarzyły mi się tylko dwa razy i były znikome. Były takie nieco zabarwione krwią ale nie odczuwam żadnych boli i czuję się dobrze
Możesz iść, moze juz cos bedzie widac ,ale z reguły na takim wczesnym etapie lekarze chcą bete, kwas foliowy juz bierzesz ?

Możesz iść, moze juz cos bedzie widac ,ale z reguły na takim wczesnym etapie lekarze chcą bete, kwas foliowy juz bierzesz ?

Hej dziś byłam w szpitalu bo źle się czułam . lekarz zrobił USG ale nic nie znalazł . Sama nie wiem czy coś jest nie tak czy po prostu ciąża jest bardzo młoda. Kazał powtórzyć bete w poniedziałek . I trochę się denerwuje
. Tak biorę witaminy dla kobiet w ciąży od 2 dni

reklama
Hej dziś byłam w szpitalu bo źle się czułam . lekarz zrobił USG ale nic nie znalazł . Sama nie wiem czy coś jest nie tak czy po prostu ciąża jest bardzo młoda. Kazał powtórzyć bete w poniedziałek . I trochę się denerwuje
. Tak biorę witaminy dla kobiet w ciąży od 2 dni

Powtórz betę bo nic ci teraz lekarz raczej nie powie bo jest za wcześnie.
Plamienia nadal masz? Wspomniałaś o tym lekarzowi?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry