reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Postępy naszych pociech

A moja Kinga "nauczyła się" liczyć :-D. W teletubisiach na początku jak wyskakują, to lektor mówi: jeden, dwa ,trzy, cztery. I Kinga zaczęła to powtarzać: "tsy", "ctely". I teraz jak coś da się policzyć np. liczba miarek mleka, to "liczymy":-)

reklama
kurde to mój Piotrek tuman jest - na razie nauczyl się tańczyć jak Garfield:-D:-D:-D

Kaśka to Titek z Mają mogą odwalić duecik :) Jak chcemy mieć chwilę spokoju puszczamy Majce piosenkę Black Eyed Peas (utwór Garfielda) i Maj tańczy nawet kilka razy pod rząd :) Z delegacji przywiozłam jej pacynkę kota i Maj czasami odstawia teatrzyk z maskotką psa. Garfield jest u nas bajka na dobranoc od 2 miesięcy :baffled::baffled::baffled: Niestety nic innego nie przechodzi.

Asioczek - już widzę te dwa diablątka w duecie :tak: a co to za piosenka? u nas kotek rano, wieczór, we dnie, w nocy. leci non stop, a Piotrek od czasu do czasu luknie czy jest to co ma być.

donosze oficjalnie, że jesteśmy bez-smokowi - udało się niezauważalnie i bezproblemowo
u nas góruje bob budowniczy i krecik - głównie jak mama gotuje obiad i jest nudno

aaa i mój synek nie chce mi już spać w dzień :-( oj oj nie powiem brakije mi tej chwili wytchnienia

AQUA Gratulacje dla bez-smokowca. U nas nadal smok-przyjaciel do spania. ;-)

Łukaszka nie interesują żadne bajeczki, tak że "chwila wytchnienia" (?), kiedy coś ogląda, w naszym planie dnia nie istnieje.

reklama
U nas jak u Marlenki. Smok do spania ale pracujemy nad odstawianiem. Na noc udaje sie bez. W dzien dzieki Bogu jeszcze spi (wlasnie teraz :-)). Jesli chodzi o bajki to Kube nie interesują. Czasem obejrzy Elma Świat no ale numerem jestden jest Swiat wg. Kiepskich. To dopiero ambitne. W srode o 20 leca 2 odcinki pod rzad i dzieciaka nie ma.

Do góry