A moja Kinga "nauczyła się" liczyć . W teletubisiach na początku jak wyskakują, to lektor mówi: jeden, dwa ,trzy, cztery. I Kinga zaczęła to powtarzać: "tsy", "ctely". I teraz jak coś da się policzyć np. liczba miarek mleka, to "liczymy":-)
reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
kurde to mój Piotrek tuman jest - na razie nauczyl się tańczyć jak Garfield
:-):-):-):-)
a jak tańczy Garfield??
moja Agatka ma chyba niskie ambicje, bo nadal lubi teletubisie;-)
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
Osinka - to na korki do Titka. Tytus ogląda non sstop teraz kotka, a tubisie poszły w kąt.
łooo! to muszę zapodać Agacie tę bajkę, może i jej się spodoba!
no i podeslę ją do Titka na korepetycje!;-)
asioczek
Fan(ka)
kurde to mój Piotrek tuman jest - na razie nauczyl się tańczyć jak Garfield
Kaśka to Titek z Mają mogą odwalić duecik Jak chcemy mieć chwilę spokoju puszczamy Majce piosenkę Black Eyed Peas (utwór Garfielda) i Maj tańczy nawet kilka razy pod rząd Z delegacji przywiozłam jej pacynkę kota i Maj czasami odstawia teatrzyk z maskotką psa. Garfield jest u nas bajka na dobranoc od 2 miesięcy Niestety nic innego nie przechodzi.
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
donosze oficjalnie, że jesteśmy bez-smokowi - udało się niezauważalnie i bezproblemowo
u nas góruje bob budowniczy i krecik - głównie jak mama gotuje obiad i jest nudno
aaa i mój synek nie chce mi już spać w dzień :-( oj oj nie powiem brakije mi tej chwili wytchnienia
u nas góruje bob budowniczy i krecik - głównie jak mama gotuje obiad i jest nudno
aaa i mój synek nie chce mi już spać w dzień :-( oj oj nie powiem brakije mi tej chwili wytchnienia
reklama
Milla21
marcowa mama'06 Początkująca(y)
U nas jak u Marlenki. Smok do spania ale pracujemy nad odstawianiem. Na noc udaje sie bez. W dzien dzieki Bogu jeszcze spi (wlasnie teraz :-)). Jesli chodzi o bajki to Kube nie interesują. Czasem obejrzy Elma Świat no ale numerem jestden jest Swiat wg. Kiepskich. To dopiero ambitne. W srode o 20 leca 2 odcinki pod rzad i dzieciaka nie ma.
Podziel się: