reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Postępy naszych pociech

reklama
u Rafała w rodzinie wszyscy wypatrują podobieństwo. Dotyczy to dosłownie wszystkiego.

Kiedyś usłyszałam, że ktoś tam ma zęby po babci...

I ja wypaliłam: PASOWAŁY??? Śmialiśmy się z tego pół dnia... I tak anam zostało :)

Ja Jaska nazywalam poczatkowo Krolewna Sniezka, teraz Jasio Bombasio-maz nazywa go Ryti Róti ( w wolnym tlumaczeniu smieszek) albo bugermaszyna ( maszyna do placzu)

KingaP pisze:
u Rafała w rodzinie wszyscy wypatrują podobieństwo. Dotyczy to dosłownie wszystkiego.

Kiedyś usłyszałam, że ktoś tam ma zęby po babci...

I ja wypaliłam: PASOWAŁY??? Śmialiśmy się z tego pół dnia... I tak anam zostało :)
;D ;D ;D ;D ;D ;D

dziewczyny macie ta ksiazeczke zdrowia z reklama huggiesa???
tam jest tabela rozwoju ja dopiro teraz sobie uświadomiłam że mogę to sobie wypełniać
a wy wypełniacie

Kasiula, ja myślałam, że to ma wypełniać lekarz na kolejnych wizytach, ale chyba nie, bo moja nawet nie wspomniała o tych tabelkach. Chyba też zacznę sama wpisywać.

A Jaś od wczoraj zaczyna pełzać do tyłu. Chce dosięgnąć zabawki, która jest przed nim, odpycha się nogami, ale zamiast przesuwać się do przodu, to się cofa. Ale jest zdziwiony ;D

Pytio-bidny Jasiek! Na pewno tak sie stara! Ucaluj go od nas!
U nas z nowosci tyle ze Jas odkryl ze moze stac-i caly czas prostuje nogi- tak ze nie mozemy go nawet wsadzic do fotelika samochodowego-bo on w nim po prostu stoi a nog ugiac nie chce!

reklama
Do góry