reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Postępy naszych pociech

reklama
to ja jeszcze dodam Maksa z wczoraj

mój małż stwierdził, że ostatnio tak wolno jeżdżę na rowerze (a wiozę Maksa z tyłu) że ja się przejadę a on będzie biegł - i jak tak jechaliśmy za nim to Maks w totalnym szoku : "Tato, gdzie masz rower ? no co ty! nie biegnij!"

a jak się na Maksa złości lub krzyczy to mówi " mamo, co ty za głupotki opowiadasz!"

Ostatnia edycja:
wczoraj wróciłam z pracy skonana, z bólem głowy,a Agatka biegała i udawała odkurzacz, my z Krzyskiem próbowaliśmy dojść do porozumienia w ważnej sprawie, w końcu mówię do Agaty
"Agata!!! uspokój się choć na chwilę do jasnej..... (ugryzłam się w język),

a Agata dopowiedziała

"cholely mamusiu"

:zawstydzona/y: :-p:-p

dziśrano gadam do Titka, że ma być grzeczny i słuchać siębabci, a ten mały czort odpala mi : SPADAJ STĄD IDŹ JUŻ DO PRACY MAMUSIU!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

szczęka zostałą mi na podłodze i postanowiłam, że koniec bliskiej znajomości z Kacperkiem, Kubusiem i Zuzią. są starsi i szkolą widocznie gwiazdę moją

U nas Maja dzisiaj do piłki która wpadła jej pod szafę rozkazującym tonem stwierdziła: Wychodź szatanico natychmiast, jak nie wyjdziesz to dostaniesz w tyłek jak Julcia ...

asioczek :-):-):-)

iga ostatnio strasznie niedobra:wściekła/y: przebiegła jest i cwana straszliwie. w sklepie, zwłaszcza samoobsługowym pasowałoby mieć conajmniej jedną dodatkową parę oczu i to nie powiem w jakiej lokalizacji najlepiej:baffled::baffled:
wczoraj, po kolejnej akcji w sklepie (z tatkiem), rozpoczęłam rozmowę umoralniającą...chciałam, żeby stwierdziła sama, że była niegrzeczna no i oczywiście co z tym zrobić.więc pytam ją , co tam się działo, opowiedziała pokrętnie, kończąc"' i na koniec dostałam w dupę:baffled: " ale widząc mój groźny wzrok"to znaczy się w pupę mamusiu, przepraszam":dry:

reklama
He he ja tez uwielbiam ten watek!
Jas z kolei jak po nim krzycze i prawie mu kazania mowi powaznym glosem - Mamo przestan juz, badz juz cicho ja mam juz dosyc i tego nie wytrzymam!!!
A przeklina po angielsku jego ukochane to bullshit!!! i Shut up!

Do góry