reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Postępy naszych pociech

reklama
Ja tez sie pochwale na razie tak po cichutku ale jestem dobrej wiary- JASIO OD 3 DNI ZASYPIA WIECZOREM SAM- w koncuuuuu!!! Nie wiem czy pamietacie ale proby nauczenia samodzielnego zasypiania byly u nas totalnie nieskuteczne no i teraz w koncu Jas sam do tego dorosl-strasznie sie ciesze!!!
No i maly bardzo podskoczyl z mowa w obu jezykach-spiewa piosenki, mowi wierszyki, nawet kilka piosenek po angielsku umie i to wszystko w przeciagu miesiaca!

odswiezam watek, bo po prostu moja corcia mnie zastrzelila wczoraj swoim tekstem. Rozmazal mi sie tusz pod okiem, Pauli to zauwazyla, spojrzala na mnie badawczo i mowi: "oooo brud wychodzi" :-D:-D:-D

reklama
Do góry