reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Postępy naszych pociech

Oj dziewczyny, ale te Wasze dzieciaczki kochane.
Oskar ma ostatnio focha na cały świat, u nas pod blokiems iedzą zawzse takie babcie i Ozi zawsze chętnie z nimi podyskutował, a teraz ? Przechodzi z głową na dól, ani dzień dobry ani nic.... Mało tego, ostatnio jak chce zeby się ktoś "przymnkął" i nic do neigo nei mówił to odpowiada wściekłym głosem :"MÓWIĆ!!!". Dobzre, ze tylko my z R. to rozumeimy, i że nie przyszło mu na myśl np. zamknij się....

reklama
Iga dzisiaj mnie rozbroiła (od razu zaznaczam że "o jezu" staram się jej wykluczyć ze słownika ale ciężko ).wróciłyśmy z placu zabaw a ona rozmarzonym głosem"o jezu , jaką ja mam wygodną pupę, tak dzisiaj super-szybko zjeżdżałam ze zjeżdżalni":-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D

Maks mówi "Boże jedyny" - zdaje się, że po mamie naszej niani, która często u nas bywa:shocked2::sorry2:

Anoni wczoraj nas rozbroił ..mój K zakrztusil się ..a Mały wchodzi do pokoju z podniesionymi rekoma do góry i pokazuje tacie jak ma się zachowac ...piękne to było .....:-):-D:-D

u nas jest jedno hitowe powiedzenie które wynikło z nieporozumienia..miałam kiedyś atak astmy i rzęziłam strasznie, a w telewizorku akurat tańczył Pudzian:-):-) Iga przestraszona zapytała "co to?" a ja ledwo dysząc "Pudzian córeczko":-D:-Dteraz jak mnie dusi Iga zawsze mówi że " mam Pudziana"!!!
a kiedyś stałyśmy na przystanku, stała taka niezła laska, ale miała potworny kaszel;-) więc Iga stroskana "Pani kaszle i ma Pudziana, wyjmij lekarstewko mamusiu ":zawstydzona/y:

reklama
Piotrek dostał jobla na punkcie nowej bajki. dziś obudził mnie żądaniem - Tasio Mamo daj mi Maka. drobny szczegół, że była godzina 4.40. :-D:-D:-D:-D

Do góry