reklama
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
u nas z nocnikiem też coraz lepiej - nie jest już wrogiem nr 1 ;-) i zawsze coś w nim zostaje ale często się Kubie zapomina, że trzeba by na niego usiąść - powoli powoli bedzie dobrze
za to bardzo jestem zadowolona z postępów mowy mojego młodego - rozgadał się na całego i mówi bardzo wyraźnie
no i jako maniak literkowy opanował cały alfabet :-) śmieje się, że teraz trzeba przejść do tabliczki mnożenia ..........no ale co on później będzie robil w szkole
za to bardzo jestem zadowolona z postępów mowy mojego młodego - rozgadał się na całego i mówi bardzo wyraźnie
no i jako maniak literkowy opanował cały alfabet :-) śmieje się, że teraz trzeba przejść do tabliczki mnożenia ..........no ale co on później będzie robil w szkole
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
moja Agatka zaczyna powtarzać sama angielskie słówka :-)
w sklepie drze sie po ang "tato gdzie jesteś?" (nauczyłam ją) :-)
w sklepie drze sie po ang "tato gdzie jesteś?" (nauczyłam ją) :-)
viola30
marcowa mama'06 Entuzjast(k)a
a moj syn obudzil sie rano i na dzien dobry mowi "mama jaja" i pokazuje gdzie znajduje sie w organ
tylko kto go nauczyl ....
tylko kto go nauczyl ....
A my mamy prblem chyba z mleczkiem-Brian czasem wymiotuje po mleku nie zdarza sie to dosc czesto raz na tydzien raz na dwa tygodnie.Pierwsze myslalam ze to moze od tego ze Brian ie lubi przegotowanego ale kiedy mu przegotowalam i ostudzilam znow byl odruch wymiotny:-(kompletnie nie wiem co robic?bo na poczatku mleko krowie tolerowal czy mam znow wrocic do mleka modyfikowanego?
Plis poradzcie cos!
Plis poradzcie cos!
kasiulla23
Mama marcowa'06
Maggusia mozliwe , ze to alergia ...
Violka pewnie Lena go nauczyla co to za organ jka sie nazywa i gdzie go ma
Violka pewnie Lena go nauczyla co to za organ jka sie nazywa i gdzie go ma
reklama
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
Kuba też sam się nauczył , że ma jaja i pupe - bo ja nigdy tak nie mówiłam - zawsze mówiłam, że ma siusiaczka i pupe - podłapał od kogoś i już - bierze chusteczke i on "sam wyciera jaja " a jak mu zakładam pieluche to mówi "jaja nie ma papa"
no cóż .............
no cóż .............
Podziel się: