reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Postępy naszych pociech

reklama
Oj Madziu strasznie mi przykro ;-);-);-) Moj P smieje sie ze wyhoduje borsuka i ze Lolo do szkoly na 8ma bedzie mial problem wstac w przyszlosci :-D Ale nie martwie sie tym teraz tylko sama tez spie jak moge:tak: Najlepsze jest to ze maly do teraz siedzi na gorze u siebie w pokoju i sie bawi, nie wiem na co czeka az mu sniadanie tam przyniose czy co:-D:-D:-D A tak na powaznie to ostatnio polubil bawic sie u siebie w pokoju, co mnie cieszy, bo juz nie mam tak zabawek po salonie porozwalanych jak do tej pory:tak:

my tez dzisiaj spaliśmy do 10 -ej hehe i obudził nas listonosz ;-) ale normą jest 7.30
a Kubie etap samodzielnej zabawy jakoś przeszedł teraz musi mieć kompana - przychodzi bierze mnie za ręke i sprowadza do parteru

reklama
U nas podobnie Antek zasypia ok 21 i spi do 8 lub 9 ...bez przerwy :-D:-D:tak::tak::tak:............ale w sobote pozwolił mi sie wyspac i obudził sie o 10.....tylko w tygodniu ...mnie nic po takim jego wstawaniu..jak ja o 6 jestem juz na nogach.......hehe;-):tak:

Do góry