reklama
K
kasiula matula
Gość
chyba nasze roczniaki sa za male zeby poslusznie wykonywac polecenia mam NIE WOLNO i sluchac ;-)
na razie badaja grunt na ile im wolno poznaja zycie i świat
na razie badaja grunt na ile im wolno poznaja zycie i świat
magdalenaB
marcowa mama 06'
no, ale i tak trzeba zawsze mowic jak dziecko broi, ze mu nie wolno, bo teraz bedzie zapamietywalo to wszystko. potem bedzie za pozno.
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
Magda - dokładnie tak bo dzieci uczą sie co wolno a czego nie - "czym skorupka za młodu nasiąknie...... " a w niektórych przypadkach to te nasze szkraby dobrze wiedzą że czegoś im nie wolno tylko nas testują
Kuba jak podchodzzi do tv albo do dziadka szafki z ubraniami to obraca się do dziadka pokazuje paluszkiem nununu i mówi nenene po czym stara się oczywiście szybko w tej szafce zrobić porządeczek ale wie, że mu nie wolno
jak podchodzi do kontaktu to patrzy na mnie bo z kablami i kontaktami ja go najczęściej gonie i to samo nenene i szybko rozrabia
Kuba jak podchodzzi do tv albo do dziadka szafki z ubraniami to obraca się do dziadka pokazuje paluszkiem nununu i mówi nenene po czym stara się oczywiście szybko w tej szafce zrobić porządeczek ale wie, że mu nie wolno
jak podchodzi do kontaktu to patrzy na mnie bo z kablami i kontaktami ja go najczęściej gonie i to samo nenene i szybko rozrabia
viola30
marcowa mama'06 Entuzjast(k)a
Piotrek ściągnął dziś dużego kwiatka i go ywwalił z doniczki.
kasia ten Twojm Piterek to niezly gigancik
moj antek nauczyl sie wysypywac ziemie z kwiatko9w i jak widzi ze ktos sie od niego zbliza to ma taki ped w wywalaniu ziemi ze ho ho ho
No jakbym mojego Kacperka widziała.Szkodniczek jeden...
Marlenka
Marcowa Mama 2006
Udało nam się "zainstalować" wykładzinę - efekt:
1. raczkowanie na czworaczkach, dla przyspieszenia nadal zostaje komandos
2. wstawanie przy wersalce, fotelach
3. pokonywanie toru przeszkód, czyt. leżącej mamy
Z pozostałych:
- niestety, jak u Madzi krokodyle łzy na "NIE WOLNO" - płacz rozdzierający serce
- bicie rączką, jak coś mu się nie spodoba - reakcja na upomnienie patrz punkt wyżej
- przesuwanie zasłon
- najczęściej powtarzane słowo "GANGA"
1. raczkowanie na czworaczkach, dla przyspieszenia nadal zostaje komandos
2. wstawanie przy wersalce, fotelach
3. pokonywanie toru przeszkód, czyt. leżącej mamy
Z pozostałych:
- niestety, jak u Madzi krokodyle łzy na "NIE WOLNO" - płacz rozdzierający serce
- bicie rączką, jak coś mu się nie spodoba - reakcja na upomnienie patrz punkt wyżej
- przesuwanie zasłon
- najczęściej powtarzane słowo "GANGA"
magdalenaB
marcowa mama 06'
Piotrek ściągnął dziś dużego kwiatka i go ywwalił z doniczki.
pewnie wyrosnie na ogrodnika lub botanika
marlenka: a co to jest ganga?
reklama
K
KingaP
Gość
Nasza Karola umie "czesać" włosy :-) I swoje i nasze :-)
Podziel się: