reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Postępy naszych pociech

moj antonio daje piatke buziaki daje z otwarym dziobkiem i cieszy sie przy tym jak nie weim ci, nauczyl sie grysc swoimi 6 zebami, papa tez robi i najlepiej mu wychodzi pokazywanie nie porostu rewelka a najlepiej sie wscieka i tupi nozkami i robi taka moine jak chinczyk :)

reklama
u nas z dawaniem calusow to wyglada tak-cmokanie na odleglosc;-) za nic w swiecie nie chce tak dac buziaka tylko z daleka

wchodzi na lozko meble wisi na kaloryferze,wlazi na wozek,uwiesza sie za szuflady-kazdy sie smieje ze alpinista bedzie

dzisiaj przelecial przez lozko:wściekła/y:
ma taka a'la zagrode swoj plac o zabawy(taki kwadrat)zagrodzony naszyl lozkiem i jego lozeczkiem(to przywiazane jest paskiem od spodni-bo sie pchal i uciekal na schody:wściekła/y:takze przejscie zatarasowane)-a dzis sobie przeszedl smyknal takiego koziolka ze zawalu bym dostala

Iga też ma etap całowania wszystkich niestety najechętniej po...stopach:szok: jest to nieco uciążliwe..
no i szczerzy się okropnie :-D pokazuje wszystkie swoje zęby i nie jest to taki noramalny uśmiech tylko raczej minka jak z horroru jakiegoś.. ostatnio byłyśmy w galerii i ludzie pękali ze śmiechu, zaczepiała wszystkich bez wyjątku,, choć muszę przyznać że najchętniej wysokich przystojniaczków:-) tak więc mamusia też miała z tego "wizualny pożytek":tak: :tak:

KAROL CHODZI!!! A RADOSCI PRZY TYM MA CO NIEMIARA!!! Jaka jestem dumna z mojego skarba. Do tego wlasnie polozylam go spac bez smoka, pospiewal sobie tylko chwilke i spi, chyba - bo cicho u niego w pokoiku.
Buziaczki daje jak sie go ladnie poprosi np. "Karolku daj mamusi buzi, prosze", musi byc prosze na koncu to wtedy da inaczej nie. Z reszta za kazdym razem mowie prosze lub dziekuje do niego i widze ze reaguje na te slowa:) Posyla tez caluska na pozegnanie i macha papa, juz od dawna.
Oj Kochany jest ten MOJ SKARB!!!

Brawa dla Bartusia, choc przykre to jest Azik ze nie moglas tego widziec, ja wlasnie dzwonilam do mojego P i powiedzialam mu ze Lolo zaczal chodzic, tez mu sie smutno zrobilo, ze musi siedziec w Warszawce caly tydzien i nie moze byc przy Lolu, tak z reszta bylo z wieloma "nowinkami" Lola :-(

Wielkie GRATULACJE dla nowych Chodziaczków!!!

My z tą umiejętnościa daleko w lesie - Szymon ledwo co zaczyna dopiero wstawać, no i nadal raczkuje po swojemu. Ja na to mówię "foczkuje":-)

Gratulacje dla małych piechurków
My też jeszcze nie chodzimy - jakoś Kubie sie nie chce , wstaje juz od dawna i łazi przy meblach, stole ale sam boi się ruszyć w świat.

reklama
wielkie gratulacje dla małych wędrowniczków !!!!!!

viola - mój Maks też robi "Chińczyka" :-D :-D :-D

a nasz dzisiejszy postęp to:
  1. Maks stanął bez podparcia na środku kuchni i stał tak kilka sekund !!!
  2. nauczył się nakładać kółka na wieżę - dotychczas tylko zdejmował:tak:

Do góry