reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Postępy naszych pociech

KAROLKU,BARTUSIU wielkie brawa!!!

koga moj na razie tylko zdejmuje z tej piramidki cosik probuje wlozyc ale nie trafia

do pudelka z ksztaltami wklada kocek okeagly-no i ten tylko wtyka we wszystkie dziurki(trojkaty,kwadraty) no i sie przytym zlosci jak nie pasuje:wściekła/y: sie wsieka

no i dzis wykombinowal-otwiera szuflady z komody wyerzuca wszysciutko i ma................schody:wściekła/y:
do perfekcji opanowal wchodzenie na lozko:no: robi sie niebezpiecznie

reklama
Gratulacje dla wszytskich tuptusiow!

Brian wspina sie na calego.Chodzac potrafi juz wyrobic na zakretach bez spadania na pupe:-)

u nas dzies antoni zaczął naukę wchodzenia po schodach wiec trzeba bedzie zamontowac jakąś bramke:tak: a jak miał radoche ze sie wspiął po tych schodach :baffled: :baffled:

gratulacje dla naszych zdolnych chlopakow!!

:-) :-) :-) :-)

no to teraz sie mamuski za nimi naganiacie! ;-) ale po cichu i tak wam zazdroszcze :-) :tak:

A moj synek ma okres gryzienia- caly czas wszytsko i wszystkich gryzie-najpierw myslalam ze idzie mu nowy zabek-ale jednak nie-i zadne nie wolno nie dziala!

No to my tez meldujemy ze OD PONIEDZIAŁKU TRENUJEMY CHODZENIE :):)..........narazie tylko 3-4 kroczki i bęc..na podłogę ....ale ile radości przy tym Patryk ma:):)

Cały czas czytam co umieją Wasze Dzieci, gratuluję :-) Wreszcie i ja mogę się pochwalić: Mateuszek zrobił dziś sam cztery kroczki :tak: Jaka ja byłam szczęśliwa, zaczęłam piszczeć z radości i łezki mi się w oczach zakręciły :-D Wyściskałam mojego skarba a on nie wiedział o co chodzi ;-) Potem jeszcze raz udało mu się zrobić dwa kroczki :happy: Narazie to i tak wystarczy.
Pozdrawiam

reklama
z tym gryzieniem nie jestem sama maly niech tylko przylezie na 4 wstaje kolo kogos z domownikow i chyc gryzie gdzie poipadnie i kogo najbardziej to mi juli zal ja tylko jak zobaczy ona biedulak zmyka gdzie tylko moze od niego najdalej

Do góry