reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Postepy Naszych Dzieciatek. :-D

Filip chodzi ale jak zobaczy, że są uchylone drzwi od łazienki -uwielbia się bawić drzwiczkami od pralki- lub ktoś do niej wchodzi to zapiernicza na czworaka jak szalony bo tak szybciej.
Przemko uwielbia wszystkie drzwi,zwłaszcza samodzielnie zamykać...
Luczynko Przemi też jeszcze nie chodzi, co prawda ma tam jakieś próby za sobą ale dłuuugo mu jeszcze pewnie zajmie zrobienie paru kroczków.

reklama
Aniu, Filip też uwielbia wszystkie drzwi zwłaszcza zamykać i dlatego mamy kliny, żeby tego nie robił ale drzwi od łazienki są zawsze zamknięte (względy bezpieczeństwa przede wszystkim) i jest to jedyne pomieszczenie gdzie nie może wejść sam, i chyba dlatego tak tam goni jak ktoś z nas idzie.

Rybko i Aniu dziekuje Wam Dziewczyny za miel slowka. Ja sie nie martwie tym ze Oliwka jeszcze nie chodzi. Tak szczezrze powiedziawszy to troche mnie to wkurza bo wolalabym zeby juz chodzila bo moj kregoslup odmawia mi juz posluszenstwa :-( a tak to Oliwcia moglaby juz troche przejsc sama, a poki co to wszedzie na raczkach :-( Do tego zrobil sie z niej "mamy cycus" i nie uznaje nikogo oprocz mnie. Jak tylko mnie zobaczy to zaraz placze i wyciaga do mnie rece, drze sie tak dlugo az ja wezme a mnie bardzo anwala kregoslup:-( Poprostu koszmar. Juz cala rodzina wola na nia "mamin cycek" :baffled::eek::-(Mam nadzieje ze w miare szybko zacznie chodzic i troche odciazy moje plecy i rece.

luczynka-mam taki sam problem jak ty wiktoria tez widzi tylko mnie i jak jej nie chce wziasc na rece to placze i sie wydziera straszne:angry:mamin coreczka :tak:
wiktoria juz potrafi zrobic sama kilka krokow i za chwile na dupke i raczkuje tak samo jak reszta dzieciaczkow lubi zabawe drzwiami otwierac i zamykac najlepsza zabawa dla niej:-Dchodzi trzymana za jedna raczke bardzo ladnie juz nie dlugo zacznie sama chodzic napewno potrafi kawalek pujsc bez niczyjej pomocy:tak:

No to teraz dowalę...
Wojtek nie raczkuje, nie chodzi,tylko za rączki,nawet nie za jedną,ale za dwie:-p:-p:-p:szok::szok::szok:
Dużo gada,ale raczej w swoim języku. Wszystko pokazuje paluszkiem;-)chyba go ruchowo rozleniwiłam....

Do tego zrobil sie z niej "mamy cycus" i nie uznaje nikogo oprocz mnie. Jak tylko mnie zobaczy to zaraz placze i wyciaga do mnie rece, drze sie tak dlugo az ja wezme a mnie bardzo anwala kregoslup.

luczynka-mam taki sam problem jak ty wiktoria tez widzi tylko mnie i jak jej nie chce wziasc na rece to placze i sie wydziera straszne:angry:mamin coreczka :tak:

a ja mam maminsynka:-p:tak::-)
jak tylko wejdę to mamamamamama i rączki w górę
a o kręgosłupie to wolę nie pisać powiem tylko że M planuje mnie na jakieś zabiego zapisać bo ja dzień w dzień stękam z bólu.

reklama
wiktoria od wczoraj samodzielnie chodzi:tak::szok:jeszcze nie pewnie i pomalutku ale potrafi przejsc z pokoju do pokoju samiutka:-)ale sie ciesze ze juz nie musze latac z nia za raczke:-D

Do góry