reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Postepy Naszych Dzieciatek. :-D

Nika MD gratulacje.
Pati od kilku dni zaczeła sama wstawać w łóżeczku trzymając się szczebelek.Sama boi się chodzić kiwa się na boki.Najbardziej za 2 rączki, ale staram się chodzić trzymając ją tylko za jedną.

reklama
Gratulujemy dzieciaczkom postepów:tak:;-)
Wojtus póki co tez chodzi tylko za rączki,ale z tym samodzielnym podciąganiem to jest cykor...

czesc dziewczyny u nas tez sa postepy Wiktoria chodzi trzymana za jedna raczke i to juz bardzo ladnie :-)sama staje przy lozeczku juz od dawna a teraz to jzu blyskawicznie jej to idzie i nawet chodzi sobie w lozeczku przy szczebelka raczkuje chociaz tego nie lubi woli zeby z nia za raczke chodzic na okraglo:szok:potrafi pokazac "nie" kiwa glowa w prawo i w lewo indianka robi profesjonalnie:-Di zaczyna wkoncu mowic mama:-):tak:

Igorek już sam ładnie chodzi a nawet czasem "biega" tak jakoś bokiem :-D i sam wstaje z siadu do pozycji stojącej nie przytrzymując się niczego, pije z kubeczka niekapka już od dawna ale woli do zasypiania butelkę ze smokiem, pokazuje gdzie kokoszeczka kaszkę warzyła i gdzie ma ucho , gdzie jest autobus i auto i jak mu śmierdzą nóżki:-D:-p

Apropo tego smrodku nóżkowego, moze jestem jakas zboczona ... ale uwielbiam Michałkowe śmierdziuszkowe stopeczki :-), nawąchac i nacałowac się nie mogę ;-)

Pati zaczyna spacerować po łóżeczku,ale jeszcze trzymając się.I ciągla powtarza mama.Mówi bach jak coś spadnie.

Gratulacje dla wszystkich dzieciaczków;-):-)

3284xw.gif

Oliwia sama nie chcodzi, tylko trzymana za rączki, boi sie puścić:-D
Pokazuje gdzie jest mama, tata, babcia, dziadek, gdzie ma ząbki, stópki i naśladuje jak mama kaszle:-)
Robi siku na nocnik, oczywiście jak mama upilnuje i w pore posadzi:tak: czasem sie przydarzą posikane majtki no ale cóż, jakieś straty muszą być, hehe
A tak poza tym to chyba wszystko w normie;-)

Ostatnio mocno się czymś zajęłam, Ola dorwała mój telefon, jakoś go sobie odblokowała, poprzyciskała guziczki i dodzwoniła się do mojej mamy. Mama najpierw usłyszała sapanie i oddech- pomyślała, że jakiś zboczeniec albo co. Po chwili ola zaczęła swoje ojej, ajaja, mama, baba, ababa itp. dobre parę minut tak gadała z babcią. Zorientowałam się dopiero jak przyszedł sms z raportem na koniec rozmowy:-):-)

reklama
MAGDA!:-D:rofl2::-):tak::-D:rofl2::-p:-):-D

NIKA ja tez uwielbiam Anieli śmierdzące nóżki... wieczorem przed kąpielą to sie normalnie "zaciągam" tym zapaszkiem! Najpiękniejszy na świecie!

Do góry