reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Postepy Naszych Dzieciatek. :-D

reklama
Anielka zrobiła dziś kupala do nocnika :-) Dzięki mojej czujności - po ostrzegawczym bączku z jej strony podstawiłam jej nocnik a następnie staliśmy nad nią z M i stękaliśmy :baffled: no i się udało! po skończonej robocie Anielka wstała z nocnika i poczraczkowała sobie w sobie tylko znanym kierunku :-)

Cześć Dziewczyny straszliwie długo nas nie było:sorry: ale teraz nadrabiamy zaległości i będziemy częściej zaglądać:tak:

Gratulujemy Wszystkim Dzieciaczkom Postępów!!!

Ale ja też muszę się pochwalić Kacperkiem bo jest niesamowity gdyż....samodzielnie, bez żadnej pomocy i podtrzymywania ,chodzi już od dwóch tygodni!!!:tak:Biega po wszystkich pokojach, podnosi się do stania bez pomocy mebli tylko tak śmiesznie opiera się na rączkach i wstaje z pozycji do raczkowania. Nasza lekarka była w :szok: jak zobaczyła go dumnie wchodzącego do gabinetu.Tylko teraz to musze mieć oczy do okoła głowy bo jest bardzo ciekawski świata:-D

Ogromne gratulacje dla Kacperka i pozostałych wrześniowych dzieci.
Adaś też raczkuje, robi kosi-kosi, papa, taki duży urosnę. Mówi mama i baba. Niekapka nietoleruje i chyba dam już spokój, tyle razy próbowałam go pdo niego przekona. co ma pod ręką to chwyta i wstaje i mimo, że jestem obok ciągle się o coś obija i nabija guzy, chyba mu kask kupę :zawstydzona/y: Nie wiemczy ja jestem za mało ostrożna? Czy wasze dzieci tez nabijają guzy?

Madzia, spoko, Romek teraz właśnie z sinym czołem lata :-) Muszą się trochę te nasze dzieciaczki poprzewracać w myśl zasady "jak się nie przewrócisz to się nie nauczysz".:-)

GUZICZEK rety jetsem w szoku :szok: GRATULACJE DLA KACPERKA jest pierwszym wrześniowym chodzącym bobasem!
MADZIA ja też Anieli nie mogę upilnować i ciągle ma jakieś "przygody" nawet jak jestem obok :-D

Brawo dla chodzika:)
moj mis stawia samodzielne kroczki ale nie kilka naraz..od 2 lipca robi kroczki bez trzymanki ale to tylko krotkie "serie..trzyma sietapczanu..2 samodzielne kroczki i albo pac na tylek albo lapie sie biorka..:p

No, pięknie, Kacperek!

A ja jestem ciekawa jak tam Igorek Adasi. Przecież on był zawsze daleko do przodu rozwojowo w stosunku do naszych dzieci... Adasia, odezwij się, HALO!!!!

reklama
Brawa dla Kacperka;-)
Wojtek jest z typu leniwca:-Ddopiero zastanawia się nad raczkowaniem,ale próbuje sam stać bez podtzrymywania.
W nocy mnie zaskoczył bo się obudził i powiedział do mnie am,mniam;-)czyli chciał mleeczka:-)poza tym mówi mama-do mnie,daj,i czasem wyrwie mu się nie;-)

Do góry