agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Brawo Maciusiu! :-)
Zuzia zaczela na chleb mowic "tet".
Zuzia zaczela na chleb mowic "tet".
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
7. Wieczorem gdy zbliza sie pora spania a nam sie nie spieszy aby go polozyc, a Macius jest zmeczony, to sam biegnie do drzwi od lazienki i wola: mju, mju(myju, myju). Pewnie dlatego, ze kocha wode.
polecam baję "happy feet - tupot małych stóp" o pingwinkach. Kacpuś przy niej śpiewał i tańczył razem z tymi pingwinami
Zuziu Ty to dopiero mała spryciula jesteś, żeby taka mała dziewczynka już się lalkami umiała zajmować, rozwaliło mnie zupełnie to próbowanie czy aby nie gorące :-) super , jestem pod wrażeniem :-)
HA Ha dokładnie to samo miałam z Michasiem, szok poprostu ta bajka chyba cos w sobie ma, że dzieci tak ją lubią. Michaś przetańczył calutki film. Rewelacja, równiez polecam
Oliwko super postępy, Michaś jeszcze nie potrafi tak dużo mówić Mądrala z Ciebie!