reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Porozmawiajmy o ciąży i wszystkim co z nią związane

Wlasnie chodzi o to ze chcialabym byc:) To wszystko bylo takie nieplanowane i dlatego nie jestem pewna czy moglabym byc w ciazy ale bardzo cieszylabym sie gdyby okazalo sie ze jestem. Ja i moj narzeczony. Ale masz racje, lepiej nie podsycac emocji. Poczekam spokojnie kilka dni a jakbym ciagle nie miala okresu to wybiore sie do ginekologa. Dziekuje bardzo za rady:)

reklama
Dziś spotkało mnie coś dziwnego (a może nie dziwnego tylko po prostu coś czego nigdy wcześniej nie miałam)... Wypiłam lampkę wina i nie minęło 15 minut a mi zrobiło się strasznie słabo i niedobrze. Ścisnęło mnie pod piersiami i było mi duszno. Trwało to jakieś 15 minut. Chciało mi sie wymiotować ale ostatecznie poczułam się lepiej i skończyło sie bez wymiotów:) Proszę, napiszcie czy wam zdarzyło się coś podobnego i czy mogę to w jakiś sposób połączyć z podejrzeniem ciąży. (okres spóźnia mi się jakieś 20 dni) Z góry dziękuję:)

hmmm dominika ciężko powiedzieć teoretycznie po 20 dniach to nie ma jeszcze żadnych objawów takich widocznych ale powiem ci że jak ja byłam w ciązy może tak w 2 czy 3 tyg i nie wiedziałam o tym to miałam podobna przygodę strasznie niedobrze mi było po wypiciu wina i mdliło mnie bardzo to zdażyło sie tylko raz więc nie wiązałam tego z ciążą a jednak okazało się że jestem nie wiem czy to przypadek ...
a byłaś już u lekarza może spróbuj jeszcze raz test zrobić

No wlasnie bede powtarzac test w sobote. I wtedy bez wzgledu na to jaki wynik bede miala to w przyszlym tygodniu wybieram sie do lekarza. zestresowalam sie bo jeszcze nigdy nie czulam sie tak zle po 1 lampce wina. Dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam :)

reklama
Wykonalam test i ponownie pokazal ze nie jestem w ciazy... W przyszlym tygodniu wybieram sie do lekarza zeby sprawdzil wiec czy wszystko ze mna w porzadku. Pozdrawiam

Do góry