Hej dziewczyny muszę napisać tutaj bo nie daje rady .Wczoraj byliśmy z mężem na wizycie kontrolnej i okazało się że serduszko nie bije zatrzymało się na 7tygodniu. Jestem załamana i nie mogę w to uwierzyć bo mamy już syna prawie 2 latka a tu kolejna ciąża i niestety nie będzie rodzeństwa.Nie wiem co myśleć
reklama
Rozwiązanie
U mnie powiedzieli, że po pierwszym okresie możemy się starać. U mnie poronienie było wywołane tabketkami. Po nich wszystko się oczyściło.A ile czasu lekarz wam powiedział by poczekać przed kolejnym staraniem ? Mi powiedział że minimum 3 razy okres muszę mieć
Patrycja35
Fanka BB :)
Ale.co lekarz powiedział??? Kazal przyjsc np za kilka dni by sprawdzić?Hej dziewczyny muszę napisać tutaj bo nie daje rady .Wczoraj byliśmy z mężem na wizycie kontrolnej i okazało się że serduszko nie bije zatrzymało się na 7tygodniu. Jestem załamana i nie mogę w to uwierzyć bo mamy już syna prawie 2 latka a tu kolejna ciąża i niestety nie będzie rodzeństwa.Nie wiem co myśleć
Bardzo mi przykro Ja mialam taka sytuacje w 9tc. Poszlam do ginekologa i to bylo przed swietami Bozego Narodzenia. Okazalo sie, ze serduszko nie bilo. Tez mam synka. U mnie skonczylo sie lyzeczkowaniem. Po 6 tygodniach okazalo sie, ze jestem ponownie w ciazy a za 2 tygodnie mam termin ciecia. Tylko wydaje mi sie, ze corka raczej terminu nie dotrzyma
Trzymam kciuki za Ciebie, wiem jak musi byc Ci ciezko
Trzymam kciuki za Ciebie, wiem jak musi byc Ci ciezko
Natalia198777
Fanka BB :)
Miałam tak samo.... 2lata temu . Przez 3 dni w szpitalu spr czy bije.... nie bilo i miałam zabieg. Tez nie mogłam w to uwierzyć. Wiem co czujesz... przykro mi
Ja płakałam przez trzy dni non stop aż w końcu powiedziałam sobie, że muszę się pozbierać, bo syn bardzo ze mną to przeżywał. Dostałaś skierowanie do szpitala czy jeszcze raz masz iść do ginekologa?
reklama
reklama
Miałam tak samo.... 2lata temu . Przez 3 dni w szpitalu spr czy bije.... nie bilo i miałam zabieg. Tez nie mogłam w to uwierzyć. Wiem co czujesz... przykro mi