reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

poronienie wczesnej ciąży

Bardzo bym chciala mniec w domu jeszcze jedno cudowne dzieciatko. Napewno nie poddamy sie. Zawsze chcielismy miec parke. Coreczka w domu jest, brakuje jeszcze synka:) Lekarz kazal zaczekac 3 miesiace ale mowil to na ostatniej wizycie przed zabiegiem jeszcze. Za miesiac pojde na kontrole i zobaczymy co powie... Po poronieniu pierwszej ciazy w 19 tygodniu pozwolil po pierwszym okresie i sie wszystko udalo. Wiec i teraz nie bedziemy moze musieli tyle czekac...

Przed zabiegiem bardzo sie denerwowalam, jak juz lezalam na tym lozku to juz w ogole ale chyba dlatego ze bylam naga. Pielegniarka przykryla mi krok i bylo juz ok i potem zakrecilo mi sie w glowie i obudzilam sie juz prawie na sali... Od razu poczulam ogromna ulge. Na drugi dzien wyszlam do domu. Wieczorem tego samego dnia nie pamietalam juz ze bylam w szpitalu. Wymazalam to calkowicie z pamieci... Nie wiem dlaczego tak sie stalo ze zapomnialam. Plamienie traktuje jak okres i juz nie moge sie doczekac kiedy w koncu bede mogla sie poprzytulac z mezem:) Zauwazylam ze corka jest weselsza, a dlaczego...? Dlatego ze mama wesola:) 3 tygodnia placzu i nerwow przed zabiegiem wystarczy... Mam nadzieje ze niedlugo bede mogla sie cieszyc z ciazy:)

Ja odczułam to wszystko tak samo. Po zabiegu musialam to odsunąć od siebie zeby móc zajmować sie synkiem. Skupilam się całkowicie na nim i udało sie przetrwać. Nie zapomnę jednak nigdy. Trzeba sie po prostu nauczyć z tym żyć. Trzymam mocno kciuki za Was i powiększenie rodzinki. Odezwij sie do nas od czasu do czasu na grudniowych mamach a juz koniecznie pochwal sie pozytywnym testem :)

reklama
hej dziewczyny juz był tu taki temat na temat poronienia zresztą zadany prze zemnie ale mniejsza o to :) zapraszam dziewczyny które także poroniły tak jak ja podzielcie sie tym co dowiedziałyscie sie od lekarza może akurat jedna druga poinformuje i znajdzie sie jakas pomoc
Witam dzisiaj poroniłam 4 tygodniowa ciążę to moje 1 poronienie po jakim czasie mogę mogę się starać o następne nie wiem co z sobą zrobić cały czas o tym myślę dlaczego to się stało

Witam dzisiaj poroniłam 4 tygodniowa ciążę to moje 1 poronienie po jakim czasie mogę mogę się starać o następne nie wiem co z sobą zrobić cały czas o tym myślę dlaczego to się stało
Jeśli nie było łyżeczkowania i czujesz się dobrze to już w cyklu po poronieniu możecie zacząć starania.

Do góry