reklama
KatJak
Fanka BB :)
Bardzo mi przykro. Przeszłam przez to 3 razy... U mnie trwało też ok tygodnia tylko że pierwszy dzień był bardzo intensywny, było mi słabo, miałam uderzenia gorąca. Ogólnie takie poronienia samoistne przypominają często miesiączkę o ile nie towarzyszy im np. gorączka
wiola0904
Jeżeli moge Cię jakoś pocieszyć to napisze, że warto myśleć pozytywnie. Nie o tym co było, co straciliśmy, bo tam nic nie zmienimy a trzeba myśleć o tym co przed nami. I wierzyć, bardzo mocno wierzyc, że będzie dobrze.
Staraliśmy się ponad półtorej roku. Cykl w cykl. Tersy owulacyjne. Witaminy. Suplementy. Cuda wianki. I strata
Kochana poronilam 30 września 2019. 23 października miałam owulacje. Dziś zaraz będę tulić do snu prawie 10 miesięcznego synka po poronieniu bardzo łatwo zajść w ciążę. Moja pani ginekolog powiedziała, żeby starać się od razu. Także trzymam bardoz bardzo mocno kciuki, żebyś szybciutko zobaczyła 2 kreseczki
Staraliśmy się ponad półtorej roku. Cykl w cykl. Tersy owulacyjne. Witaminy. Suplementy. Cuda wianki. I strata
Kochana poronilam 30 września 2019. 23 października miałam owulacje. Dziś zaraz będę tulić do snu prawie 10 miesięcznego synka po poronieniu bardzo łatwo zajść w ciążę. Moja pani ginekolog powiedziała, żeby starać się od razu. Także trzymam bardoz bardzo mocno kciuki, żebyś szybciutko zobaczyła 2 kreseczki
Truskawka9119
Po samoistnym poronieniu nie ma chyba większych przeciwwskazań do starań od kolejnego cyklu przynajmniej u mnie tak było trzymaj się!
Elka 90
Zaciekawiona BB
Dziękuję bardzoPo samoistnym poronieniu nie ma chyba większych przeciwwskazań do starań od kolejnego cyklu przynajmniej u mnie tak było trzymaj się!
wiola0904
Od razu kochana się staraliśmy. Nie dostałam nawet @.Dziękuję bardzo i cieszę się, że Wam się udałoPo poronieniu odrazu się staraliście czy czekałaś na @?Mam nadzieję,że się uda szybko
reklama
O'laaa
Przykro mi , to samo przechodziłam rok temu u mnie krwawienie trwało ok 10 dni, najpierw żywa krew , a przez 3 dni leciały tylko skrzepy , po czym było już plamienieWitajcie Kochane.Poronienie zaczęło się od zeszłej soboty.Czy pamiętacie jak długo było krwawienie po takim poronieniu u mnie już dziś jest 7dzień.Z czego 2dni były bardzo intensywne i bolesne.