reklama
W Krakowie [emoji4]Super. Dzięki. A w jakim mieście przyjmuje?
Konwalia26
Zaciekawiona BB
Porzeczka
Dziękuję Ci za tą wiadomość ,trochę podniosła mnie na duchu.
Ja byłam wczoraj na wizycie u prof .
Mam dodatkowo accofil około 22dc całą ampułkę a od pozytywnego testu 1/3 codziennie i włączyć prograf 2x1 .
Prof powiedział że na początku myślał że u nas to będzie łatwa sprawa a wyszło co innego .
Eh niestety na razie kazał się wstrzymać ze stataniami 2 -3 cykle żeby endometrium się wzmocniło.
Do starań mam :
Acard 75
Glubulki z sildenafilu
Accofil jednorazowo w 22-23 dc
Ovarin
Od pozytywnego testu
Encortelon 10
Fraxiparine 0.4
Acard nadal 75
Accofil 1/3 ampułki
Prograf 2x1
Luteina
Chyba to wszystko
Mam dodatkowo accofil około 22dc całą ampułkę a od pozytywnego testu 1/3 codziennie i włączyć prograf 2x1 .
Prof powiedział że na początku myślał że u nas to będzie łatwa sprawa a wyszło co innego .
Eh niestety na razie kazał się wstrzymać ze stataniami 2 -3 cykle żeby endometrium się wzmocniło.
Do starań mam :
Acard 75
Glubulki z sildenafilu
Ovarin
Od pozytywnego testu
Encortelon 10
Fraxiparine 0.4
Acard nadal 75
Accofil 1/3 ampułki
Prograf 2x1
Luteina
Chyba to wszystko
Dominos
Fanka BB :)
Tez mam te globulki ja dostalam na cienkie endo i naprawde pomaga z 6 mm mialam 9 mm tylko sa drogiePorzeczka
Do starań mam :
Acard 75
Glubulki z sildenafilu
Ovarin
Od pozytywnego testu
Encortelon 10
Fraxiparine 0.4
Acard nadal 75
Accofil 1/3 ampułki
Prograf 2x1
Luteina
Chyba to wszystko
Porzeczka1234
Ja wiem , że jest trudno ogólnie psychicznie wytrzymać po kolejnej stracie , że się uda . Ale robimy wszystko wszystko co można aby mieć ziemskie dzieci. Jest na prawdę niewielu lekarzy którzy są w stanie pomóc przy poronieniach nawykowych prof Malinowski to jeden z niewielu można mieć do niego dużo zastrzeżeń ale daje na prawdę ful leków. I musimy na nich próbować . Bo jeśli nie udaje nam się w sposób naturalny to coś musi być Z naszym organizmem nie tak .Porzeczka
Do starań mam :
Acard 75
Glubulki z sildenafilu
Ovarin
Od pozytywnego testu
Encortelon 10
Fraxiparine 0.4
Acard nadal 75
Accofil 1/3 ampułki
Prograf 2x1
Luteina
Chyba to wszystko
Wierz mi wątpiłam w urodzenie żywego dziecka prof traktowałam jak ostatnią deskę ratunku nawet w szpitalu w Łodzi leżałam bo mała mi przestała rosnąć w 28 tygodniu ciąży ( strata w 26 tygodniu) 230 km od domu bez piżamy klapek i rodziny prof zajął się mną mimo że leżałam na inn oddziale niż on jest ordynatorem. Warto mu zaufać i wierzyć , że się uda . Nasze ciążę to duży stres bo i przed ciążą nie jest łatwo ale uwierz warto na końcu czeka nas piękna nagroda " nowe życie ". Ściskam mocno
Ps masz cała batalię leków musi być dobrze
Gonzi
Rozumiem. Mam nadzieję że Ci się uda!!Cieżko mi powiedzieć, u mnie zawsze był problem z owulacją. ja jestem po mega duzych dawkach hormonów, pełnych 8 procedurach in vitro.
Gonzi
Wiadomo dzięki dam znać!Nie mam pojęcia. to już musi immunolog. Daj znać po wizycie co Ci zalecił.
Natasza27
Hej
Dziewczyny mam dylemat. Byłam dziś na monitoringu. Mam dominujący pęcherzyk 14 mm. Ginekolog namawia na starania już teraz. Immuno dała mi Encorton i biorę od 1 dnia tego cyklu. Mam przed @ zbadać poziom komórek NK czy spada. Nie wiem czy już się starać czy dopiero w kolejnym cyklu. W zaleceniach mam wpisane jak w załączniku.
Dziewczyny mam dylemat. Byłam dziś na monitoringu. Mam dominujący pęcherzyk 14 mm. Ginekolog namawia na starania już teraz. Immuno dała mi Encorton i biorę od 1 dnia tego cyklu. Mam przed @ zbadać poziom komórek NK czy spada. Nie wiem czy już się starać czy dopiero w kolejnym cyklu. W zaleceniach mam wpisane jak w załączniku.
reklama
aspekt
Dostałaś neoparin z refundacja?Hej
Dziewczyny mam dylemat. Byłam dziś na monitoringu. Mam dominujący pęcherzyk 14 mm. Ginekolog namawia na starania już teraz. Immuno dała mi Encorton i biorę od 1 dnia tego cyklu. Mam przed @ zbadać poziom komórek NK czy spada. Nie wiem czy już się starać czy dopiero w kolejnym cyklu. W zaleceniach mam wpisane jak w załączniku.Zobacz załącznik 1265512
Podziel się: