Bo wielu lekarzy ma wątpliwości, nie jest to metoda powszechna. Nikt nie zna , jakie będą efekty w późniejszych latach.
@Destino nie mam IO, mogę powtórzyć te badania krzepliwosci ale robiłam je 2 razy, ostanio po poronieniu w maju( tylko nie pamiętam, czy w ciągu 6 tygodni).
Witaminy metylowane to najprostsza rzecz, nie zaszkodzi nie pomoże.
Partner przebadany, ma chyba bardzo dobre wyniki. Gin mówiła, że takie wyniki miało pokolenie jej ojca [emoji6]
Prościej byłoby iść do Janosz na intralipid i encorton. Z drugiej strony mówicie, że szczepienia u Malinowskiego to ostatnia deska ratunku. Najważniejsza decyzja, do kogo iść.
Dodam, że szczęśliwa ciąża była z małą dawką encortonu 2.5 mg od dodatniej bety do 12 tygodnia. Z drugiej strony encorton na 3 miesiące przed ciąża numer 5 , i ta ciąża najmniej rozwinięta. Accofil I intralipid jednorazowo przy owulacji i ciąża numer 6 i największy zarodek, 4 mm. A teraz accofil co 3 dni i bardzo duża wartość beta hcg, fajne objawy do 6 tygodnia.
Zreszta klinicznie dalej jestem w ciąży, mam wizytę w poniedzialek ostateczną. Dzisiaj beta hcg ponad 57000 (robilam bo jakby spadalo to odstawiam leki) nigdy takiej wysokiej nie mialam więc accofil daje radę ale czegoś brakuje. Beta się już nie podwaja ale podobno powyżej 6000 nie musi..