Test na covid trzeba robić tydzień przed szczepieniem.Przecież możesz mieć szczepienie od dawcy nie męża. Teraz kwarantanna to 10 dni od testu ? Kiedy mieliście test a kiedy miałbyć szczepienia?
Wczoraj był wynik. Szczepienie we wtorek.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Test na covid trzeba robić tydzień przed szczepieniem.Przecież możesz mieć szczepienie od dawcy nie męża. Teraz kwarantanna to 10 dni od testu ? Kiedy mieliście test a kiedy miałbyć szczepienia?
Hejka pytanie do dziewczyn, ktore braly acard w ciazy, do ktorego tc mialyscie brac?
Cześć ja tez miałam biochema, byłam na wizycie dostałam nowe zalecenia od profesora. Dał mi encortolon od 8dc do 12dc 2 tabletki rano. Do tego gałki dopochwowe z viagry bo okazało się ze endometrium jest cienkie i co 2 cykl biorę aromek bo mam tylko jeden jajowod żeby zwiększyć szanse wiec teraz jest mój czas i jestem w trakcie starań w pon idę na monitoring owu powinna być we czw. Zobaczymy co to będzieHej
roki_1991 gratulacje
Mam pytanie czy któraś z Was po szczepieniach zaszła w ciążę biochemiczną a potem było wszystko dobrze .Niestety ale u mnie chyba tak się skończy .
16.12 pozytywny test około 12 dpo
B-HCG
17.12. 59mUl/ml
19.12 96,86 mUl/ml
21.12 70,58 mUl/ml
Wizytę u prof.M mam 28.12 i wtedy miałam mieć 1 doszczepianie w ciąży .Leki odstawiłam 22.12 ale już sama nie wiem co robić
Trzymam kciukiCześć ja tez miałam biochema, byłam na wizycie dostałam nowe zalecenia od profesora. Dał mi encortolon od 8dc do 12dc 2 tabletki rano. Do tego gałki dopochwowe z viagry bo okazało się ze endometrium jest cienkie i co 2 cykl biorę aromek bo mam tylko jeden jajowod żeby zwiększyć szanse wiec teraz jest mój czas i jestem w trakcie starań w pon idę na monitoring owu powinna być we czw. Zobaczymy co to będzie
Z tego co mi wiadomo, to ma przerwę świąteczną [emoji6]Hej Dziewczyny czy któraś z was orientuje się gdzie jutro Przybycień przyjmuje na monitoring? Kraków czy Tarnów o jakie godziny?
Serio do nowego roku?Z tego co mi wiadomo, to ma przerwę świąteczną [emoji6]