reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Wrzuć cała te krzywa glukozowa Homa masz super, ale rak hak pisała @roki1991 brak spadku insuliny po 2h i poziom po 1 h Zając wysoki. Ciekawe czy z glukoza masz to samo.

Załączniki

• 5913ED3B-3FDE-4D35-90CE-EE6492E32C35.jpeg
    5913ED3B-3FDE-4D35-90CE-EE6492E32C35.jpeg
    628,1 KB · Wyświetleń: 78
reklama
Dziewczyny dziś mam 24 dzień cyklu w którym dostaliśmy zielone światło od prof. Malinowskiego i działaliśmy oczywiście nie wytrzymałam i tak dla sprawdzenia zrobiłam sobie dzisiaj test ciążowy i kurczę no coś tam wyszło cień cienia ale jest poniżej przesyłam zdjęcie. Co mówicie zacząć brać wszystkie leki jak prof. Przepisał jak będzie ciąża czy jeszcze się wstrzymać z takim testem ? Mam zapisane ze jak ciąża to brać fraxpiryne, encortolon, luteinę, ACCOFIL (ACCOFIL to i tak od 24 dc miałam wstrzykiwać) i acard który biorę cały czas pomóżcie proszę bo sama nie wiem co mam zrobić i czy sobie nie urajam tej drugiej kreski na teście 🙈🙉🤦🏼‍♀️😊

Dziewczyny dziś mam 24 dzień cyklu w którym dostaliśmy zielone światło od prof. Malinowskiego i działaliśmy oczywiście nie wytrzymałam i tak dla sprawdzenia zrobiłam sobie dzisiaj test ciążowy i kurczę no coś tam wyszło cień cienia ale jest poniżej przesyłam zdjęcie. Co mówicie zacząć brać wszystkie leki jak prof. Przepisał jak będzie ciąża czy jeszcze się wstrzymać z takim testem ? Mam zapisane ze jak ciąża to brać fraxpiryne, encortolon, luteinę, ACCOFIL (ACCOFIL to i tak od 24 dc miałam wstrzykiwać) i acard który biorę cały czas pomóżcie proszę bo sama nie wiem co mam zrobić i czy sobie nie urajam tej drugiej kreski na teście 🙈🙉🤦🏼‍♀️😊
Żana zdjęcie haha . Ja bym brala leki ja tsk zrobilam jsk miałam cień najwyżej przerwiesz branie leków. Kciuki mocne

Ja kreskę widze ! Ale jestem w szoku że wyszedł w 24 dc 😲

To dobrze ze tez widzisz to znaczy ze nic sobie nie uroiłam 😉😂 kurcze dziewczyny mam takiego stresa ze masakra. A ze wyszło w 24 dc wiesz co ostatnio te cykle miałam tak po 26 dni może dlatego a test jest o czułości 10 iu/l no nic to muszę z mężem pogadać bo jeszcze śpi 🙈😊🙉 kurczę trzymajcie kciuki dziewczyny oby tym razem się udało ✊😊

Dziewczyny jak znów po poradę- jesli biore acard to na @ mam go odstawić czy biore cały czas?
Po zabiegu dostalam @ po 25dniach czyli u mnie standardowo bo mam krotkie cykle. Bylam na kontroli u gina ponad tydzien temu i wszystko ok.
Od 2tyg zle sie czuje, dretwieje mi prawa reka i noga, zmniejszyli mi euthyrox bo spadlo mi do 0,1 i powiedzieli zebym brala acard. Wiec biore 75. I teraz 18 dzien cyklu a mi sie znow @ zaczyna? Czy moze to byc plamienie od acardu? Kurcze nie wiem czy go brac czy odstawić.

Kurde ciągle coś [emoji17]

@monikao777 udało Ci się skontaktować z Profesorem i przepisał Ci zalecenia podczas ciąży ? Jeśli tak to jakie leki Ci przepisał jeśli można wiedzieć 😊 i na 6.05 masz pewnie aktualna wizytę plus szczepienia tak ?

reklama
Do góry