reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziewczyny jak szybko po ostatnim poronieniu rozpoczełyście starania?? Lekarz zalecił odczekać 3-4 cykle czy 1 cykl mam liczyć ten który zacznie się miesiączką po poronieniu??

Już sama nie wiem ale jak to jest ze mam 2 dzieci bez Acofilu tyle ze z inny partnerem a moje Kir Bx ???
Ja tez mam corke z poprzedniego malzenstwa ciaza bezproblemowa a kir aa .Teraz tez staram sie z obecnym mezem .Ja juz dzisiaj mysllam przez chwile by dac sobie spokuj ale opamietalam sie nie moge sie poddac!!

Hej dziewczyny ja nadal plamie tylko to już jest małe ale brudzi na brązowo przeważnie jak chodzę, leżąc nic wtedy nie ma. Czy to może być od luteiny? Cały czas czuje jakby mnie coś brało mam stan podgoraczkowy to chyba dobrze
Hej Wikunia, ja miałam plamienia na początku szczęśliwej ciąży. Okazało się że mam niewielkiego krwiaka który szybko się wchłonął . Trzymam kciuki!

Czytam Was dziewczyny z sentymentu. Widzę że znów dużo dziewczyn dołączyło do naszego grona aniolkowych mam. W zeszlym roku jesień była bardzo łaskawa dla nas i dużo dziewczyn zaszło i donosiło ciążę. Liczę na to że tej jesieni będzie tak samo. Ściskamy was mocno z 4-miesieczną Manią
received_446608792723350.jpeg

Dziewczyny jak szybko po ostatnim poronieniu rozpoczełyście starania?? Lekarz zalecił odczekać 3-4 cykle czy 1 cykl mam liczyć ten który zacznie się miesiączką po poronieniu??
To zalezy na jakim etapie sie zakonczyla i czy byl zabieg.Ja po poronieniu w 7 tyg staralam sie po dwoch cyklach.

Hej Wikunia, ja miałam plamienia na początku szczęśliwej ciąży. Okazało się że mam niewielkiego krwiaka który szybko się wchłonął . Trzymam kciuki!

Czytam Was dziewczyny z sentymentu. Widzę że znów dużo dziewczyn dołączyło do naszego grona aniolkowych mam. W zeszlym roku jesień była bardzo łaskawa dla nas i dużo dziewczyn zaszło i donosiło ciążę. Liczę na to że tej jesieni będzie tak samo. Ściskamy was mocno z 4-miesieczną ManiąZobacz załącznik 1043821
Ale Slodziak.

reklama
Ja tez mam corke z poprzedniego malzenstwa ciaza bezproblemowa a kir aa .Teraz tez staram sie z obecnym mezem .Ja juz dzisiaj mysllam przez chwile by dac sobie spokuj ale opamietalam sie nie moge sie poddac!!
Luna powiem Ci ze miałam kiedy 2 razy wlewy do maciczne z Acofilu i zablokowało mi owulacje czekam jeszcze na wizytę u Przybycienia może przepisze mi Prograf i mysle o braniu leków od owulacji

Do góry