reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Hej Wikunia, ja miałam plamienia na początku szczęśliwej ciąży. Okazało się że mam niewielkiego krwiaka który szybko się wchłonął . Trzymam kciuki!

Czytam Was dziewczyny z sentymentu. Widzę że znów dużo dziewczyn dołączyło do naszego grona aniolkowych mam. W zeszlym roku jesień była bardzo łaskawa dla nas i dużo dziewczyn zaszło i donosiło ciążę. Liczę na to że tej jesieni będzie tak samo. Ściskamy was mocno z 4-miesieczną ManiąZobacz załącznik 1043821
Plastusia!!!!! Jaka śliczna Mania, jakie wy śliczne obie [emoji7] jesteś moją motywacją, Twoja smutna historia ze szczęśliwym zakończeniem daje mi siłę do walki. Bije od Ciebie szczęście [emoji4] buziaki dla Was [emoji8][emoji8][emoji8]

@strawbelka a co u Ciebie? Podczytujesz forum?

reklama
Luna powiem Ci ze miałam kiedy 2 razy wlewy do maciczne z Acofilu i zablokowało mi owulacje czekam jeszcze na wizytę u Przybycienia może przepisze mi Prograf i mysle o braniu leków od owulacji
Tak najlepiej wczesnie zaczac brac.Z tego co tak czytam a czytam juz dzis caly dzien😄to wiele dziewczyn mialo tak ze na tym samym zestawie probowaly tylko zwiekszaly dawki i wkoncu sie udalo.

Plastusia!!!!! Jaka śliczna Mania, jakie wy śliczne obie [emoji7] jesteś moją motywacją, Twoja smutna historia ze szczęśliwym zakończeniem daje mi siłę do walki. Bije od Ciebie szczęście [emoji4] buziaki dla Was [emoji8][emoji8][emoji8]

@strawbelka a co u Ciebie? Podczytujesz forum?
Czytalam ze tez zmagasz sie z ciazami b.mozesz napisac jak wyszly ci kiry?

Czytalam ze tez zmagasz sie z ciazami b.mozesz napisac jak wyszly ci kiry?
To moje Kiry [emoji6] Accofil dwa razy nie dał rady [emoji58]
received_2195263650543952.jpg

A na jakim etapie koncza sie twoje ciaze.U mnie beta wzrasta max do 30 i do tyg prxychodzi okresJa mam kir aa i wiecej ich brak .Jaki teraz masz zedtaw lekow.
Ostatnie ciążę nie dochodzą do 200, wcześniejsze kończyły się na etapie przed 1000. Startuję zawsze od niskich bet (w jednym dniu spóźnienia @ moja beta wynosi w granicach 2-8 jednostek). Ostatni mój zestaw to: Encorton, Estrofem, Lenzetto, Progesterone Bessins, Duphaston, Luteina, Prograf, Accofil, Metformax, Fraxiparine i suple oraz witaminy :)

Ostatnie ciążę nie dochodzą do 200, wcześniejsze kończyły się na etapie przed 1000. Startuję zawsze od niskich bet (w jednym dniu spóźnienia @ moja beta wynosi w granicach 2-8 jednostek). Ostatni mój zestaw to: Encorton, Estrofem, Lenzetto, Progesterone Bessins, Duphaston, Luteina, Prograf, Accofil, Metformax, Fraxiparine i suple oraz witaminy :)
Sporo tego.Ja pronowslam na encortonie clexanie acardzie150 duphastonie i luteinie.W srode ide do DrSachy napisze ci co on na to.A robilas kariotyp ?

reklama
Do góry