roki_1991
Fanka BB :)
Od początku to jest wyzwanieale chociaż ostatnie 100 str
Trzymam kciuki by udało się uzyskać cis z materiału. U mnie nie wyszło :/
Tylko ze na początku wątku jest dużo wiedzy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Od początku to jest wyzwanieale chociaż ostatnie 100 str
@basiawol kochana u nas chyba dobrze sama nie wiem w poniedziałek było ok. Ja Zosię urodziłam jak mialam 32 lata a zaczęłam starania w wieku 27 lat takze troche mi zeszło. Kochana nie obraź się ale nie zakładaj że inni mają " lepiej " bo mogą mieć " dzieci" tego nie wiesz patrzysz na kobietę w ciąży wydaje Ci sie szczęściara a tak naprawdę to może taka ja, Ty, czy inna dziewczyna z forum. Kochana rada od toksycznych ludzi dobrze się odciąć jesli nie można zawsze odpowiadaj stanowczo ja zaczęłam mówić jak mnie pytano o dzieci czemu ich nie mam po pewnym czasie odpiwiadałam mam ale w niebie 2 straty uwierz więcej komentarzy nie było a Ci którzy teho nie zaakceptowali z różnych powodów kontakt się urwał i to tyle.
@ovli22 kochana ja wierzę , ze Malina Ci pomoże to na prawdę dobry lekarz ( i nie chodzi tu o szczepienia ). Ps ja tez jechałam do niego bez tej wiary o której Ty piszesz mam córkę życzę Ci również takiego skarbu.
@Marthi byliście z mężem u androloga/urologa bo skad te baterie? Moj maz miał usg i wyszło zapalenie gruczołu krokowego. Jeszcze z żylaków powrozków sie biorą bo te kanaliki sie zatykaja niemniej wizyta wskazana koniecznie
Wiram nowe dziewczyny
i całuje starą gwardię
Juz wrzuciłam tam gdzie być powinno. Bardzo Ci dziękuję i proszę o jeszcze@nafoczka [emoji8] to tak jak kiedyś ja korzystałam to i napisze o sobie.
2 ciąże obumarłe na etapie 5-6 tydzień.
Trudnosci: macica dwurożna z przegrodą (resekcja przegrody kwiecień 2018), allo-mlr: 3,6%, nk: 15, po 2 h 32%, wątpliwe ana
Lekarz diagnozujący: dr Przybycień
Ciąża nr 3:
-7 dc hsg w gabinecie
-13 dc bobosexy (wtedy tez czułam owu- nie mialam monitoringu bo lekarz był na urlopie)
-21 dc objawy grypy (zaczęłam podejrzewać ze coś jest na rzeczy wiec wprowadziłam encorton 10 mg, duphaston 2x1, acard 75mg)
-29 dc test ciążowy pozytywny (31 dc bhcg potwierdza ciąże) dodatkowo wprowadzam clexane 0,4
- 33 dc (bhcg przyrasta prawidłowo) wizyta u lekarza, pęcherzyk w macicy (zwiększenie leków: encorton 20mg, duphaston 3x1, progesteron besins 2x1)
- 42 dc ponowna wizyta, krwawienie (krwiak) i... bijące serduszko! [emoji173]
-Od 12tc schodzenie z encortonu o 2,5mg na tydzień (całkowite zejście w 20tc), od 16 tc schodzenie z duphastonu. Od 33 tc odstawienie acardu i zwiększenie dawki clexane na 0,6. Szyjka całą ciąże ok 3,3.
- ciąża zakończona cc 40+4tc z powodu braku akcji i wadę macicy.
No tak, całość to chyba okulista gwarantowanyOd początku to jest wyzwanieale chociaż ostatnie 100 str
kochana ja zawsze od was mam wsparcie nawet w zupełnie już innych problemach bo kto jak nie my ♡