Hatice
Fanka BB :)
@Gannka ja również bałam się odstawienia acardu, dostałam zalecenie kontrolować przepływy nawet co tydzień. Jeśli bierzesz clexane to ono tez pomaga na przepływy. Ja teraz mniej więcej chodzę badać przepływy co 1,5 tygodnia. I ktg raz w tygodniu. Jak na razie jest ok . A jescze inny lekarz powiedział mi ze acard działa jescze nawet do 6 tygodni po odstawieniu ale nie wiem czy to prawda....
@Porzeczka1234 mam bardzo dużo objawow przepowiadających. Zdarzają się silne skurcze ale przechodzą, organizm się oczyszcza, czuje Malutka tak nisko jakby miała wypaść, bóle miesiączkowe tez są. Mam nadzieje dotrwać do Łodzi ale psychicznie dużo lepiej... czasami biore relanium. A jak u Ciebie? Może będziesz w Łodzi po 5 sierpnia? myśle ze będę tam z tydzień
@Porzeczka1234 mam bardzo dużo objawow przepowiadających. Zdarzają się silne skurcze ale przechodzą, organizm się oczyszcza, czuje Malutka tak nisko jakby miała wypaść, bóle miesiączkowe tez są. Mam nadzieje dotrwać do Łodzi ale psychicznie dużo lepiej... czasami biore relanium. A jak u Ciebie? Może będziesz w Łodzi po 5 sierpnia? myśle ze będę tam z tydzień