Oczekujaca123
Fanka BB :)
Plastulinka my tez zmagamy sie z zaparciami ponoć to wina niedojrzałego układu. Tylko raz użyłam wlewek melilax które są niby najbardziej naturalnym sposobem... nie chce używać więcej, bo boję się że to rozleniwi pracę jelit jeszcze bardziej. Wczoraj fizjoterapeuta pokazał nam jak masować brzuszki. No i po pierwszym masażu efekt już był może spróbuj masażu plus kilku ćwiczeń no rowerek , albo na przemienne machania nogami, podnoszenie nóżek i pupy do góry. Plus jakiś probiotyk o ile nie bierze jeszcze.
@marshia dziękuję za pamięć[emoji6] u nas chyba wszystko ok. Dziś Mania kończy okres noworodkowy . Ładnie przybiera na wadze , od masy urodzeniowej już ponad kilogram przybrała przez miesiąc. Troszkę mamy problem z jej brzuszkiem, nie robi sama kup, trzeba się wspomagać czopkami. Miewa tez kolki ale na razie nie regularnie. Ja już dwa razy mialam zapalenie piersi. Ale ogólnie jest to cudowny czas. Ciągle się tulimy i wciąż nie mogę uwierzyc że mam ją przy sobie. Każdy mówi że to mała kopia mnie. [emoji4] Tylko kolor oczu ma po tatusiu.
Nie piszę tu ale czasem zaglądam żeby zobaczyć co u Was. Jakoś głupio mi teraz pisać bo ostatnio smutno na forum.
@nafoczka bardzo mi przykro z powodu szwagra. Służba zdrowia niestety kuleje, szczególnie w diagnozowaniu nowotworów. Wciąż za późno... Wspieram modlitwą w tym trudnym dla Was czasie.