@roxie123 - dziękuję
Invitro tylko z badaniem zarodków miałoby sens, bez invitro nie jesteśmy w stanie zbadać wcześniej dziecka... chyba, ze już w ciąży... teraz chciałam robić badania wolnego DNA ale... nie zdążyłam niestety
Dzisiaj rano, jak jeszcze spaliśmy, przyjechała rowerem teściowa. Chciała nas przytulić i dodać otuchy... rozpłakałyśmy się razem... Jej tez pękło serce, tak wierzyła i kibicowała nam...
Ale ona wierzy za nas dalej. Jest z nami.
W takich chwilach, chcąc nie chcąc, życie pokazuje, ile mamy wokół siebie cudownych ludzi... ja na brak wspaniałych ludzi nie mogę narzekać. Zarówno wśród rodziny, przyjaciół, jak i Was tutaj. Wy najlepiej rozumiecie. Dziękuję Wam, każdej z osobna... za wsparcie, troskę, za chęć pomocy. [emoji173]️ Bez Was byłoby trudno mi się pozbierać.
Jutro pożegnam moja, jak mi się wydaje, córeczkę, dziecko, z którym wiązałam tak wiele marzeń i planów... We wtorek znów wstanę, będąc już sama, bez dziecka w brzuszku i będę musiała żyć dalej... i dalej szukać sensu życia. To trudne, ale wiem, ze nieuniknione. Taka kolej rzeczy...
Miłej niedzieli Wam życzę.