reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Marthi moze masz racje może to nie koniecznie immunologia moze jeszcze cos innego . Trzymaj sie kochana
@dżoasia a co u was?
Ja juz sama nie wiem bardzo pragne drugie dziecka ale jednoczesnie paralizuje mnie strach

Ostatnia edycja:
reklama
@basiawol - dopóki nie spróbujesz to się nie przekonasz, taka prawda :( nasze ciąże to ciąże wysokiego ryzyka... i jak widać wszystko może wyglądać całkiem ok i nagle trach... Jednak to, ze mi się znów nie udało, nie znaczy ze nie uda się Tobie. Ja jestem pewna, ze tym razem uda się zarówno @Malinkaa123, @ovli22 i @kasiula222 będą niebawem tulić swoje maleństwa...

@Marthi ściskam Cię mocno [emoji22][emoji8] nie wiem.co powiedzieć... to takie niesprawiedliwe :(
Męża masz cudownego,wspierajcie się...jeszcze wszystko sie ułoży.
Może trzeba uderzyc w accofil jak ja,lub szczepienia . In vitro chyba nie dla Was,bo coś się dzieje później :( wiem,że to bardzo trudne...ale walczyc trzeba mimo,ze boli i ma się dosyć...dobrze maz prawi słuchaj go ;*

@jagodaaga ja mam zlecone wlasnie accofil + steryd i to duze dawki
@Marthi moze uCiebie trzeba wieksdzych ja poszlabym do Maliny albo Przybycienia. Ja jestem u Przybycienia i m iwlasnie dal accofil. Wiem ze @roxie123 go miala i @matylda23 i obie urodzily . Nie wiem czy nasze organizmy sa silne moj raczej nie radzi sobie z ciaza . Mnie rozklada kazda choroba wiec silna nie jestem

@roxie123 - dziękuję :( Invitro tylko z badaniem zarodków miałoby sens, bez invitro nie jesteśmy w stanie zbadać wcześniej dziecka... chyba, ze już w ciąży... teraz chciałam robić badania wolnego DNA ale... nie zdążyłam niestety :(

Dzisiaj rano, jak jeszcze spaliśmy, przyjechała rowerem teściowa. Chciała nas przytulić i dodać otuchy... rozpłakałyśmy się razem... Jej tez pękło serce, tak wierzyła i kibicowała nam... :( Ale ona wierzy za nas dalej. Jest z nami.

W takich chwilach, chcąc nie chcąc, życie pokazuje, ile mamy wokół siebie cudownych ludzi... ja na brak wspaniałych ludzi nie mogę narzekać. Zarówno wśród rodziny, przyjaciół, jak i Was tutaj. Wy najlepiej rozumiecie. Dziękuję Wam, każdej z osobna... za wsparcie, troskę, za chęć pomocy. [emoji173]️ Bez Was byłoby trudno mi się pozbierać.

Jutro pożegnam moja, jak mi się wydaje, córeczkę, dziecko, z którym wiązałam tak wiele marzeń i planów... We wtorek znów wstanę, będąc już sama, bez dziecka w brzuszku i będę musiała żyć dalej... i dalej szukać sensu życia. To trudne, ale wiem, ze nieuniknione. Taka kolej rzeczy...

Miłej niedzieli Wam życzę.

@jagodaaga ja mam zlecone wlasnie accofil + steryd i to duze dawki
@Marthi moze uCiebie trzeba wieksdzych ja poszlabym do Maliny albo Przybycienia. Ja jestem u Przybycienia i m iwlasnie dal accofil. Wiem ze @roxie123 go miala i @matylda23 i obie urodzily . Nie wiem czy nasze organizmy sa silne moj raczej nie radzi sobie z ciaza . Mnie rozklada kazda choroba wiec silna nie jestem
Brałaś już czy będziesz brała? Masz kir AA?

reklama
Do góry